• Elevi impactați: 196 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Gradinita cu program prelungit "Pui de Lei" Pitesti
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii, Amenajări Exterioare
Problema sesizată

Gradinita noastra nu dispune de loc de joaca pentru prescolari cu tobogane sau leagane.
Consideram ca e necesar ca prescolarii care stau si cate 9 ore in gradinita, au nevoie de relaxare si aer in afara peretilor gradinitei.
Copiii stau ore in sir intre patru pereti, parintii ii preiau tarziu (este o gradinita cu program prelungit) si majoritatea nu dispun de timp pentru a-i duce la locuri de joaca. In perioada primavara-vara copiii sunt dornici de joaca afara, iar noi nu putem sa le satisfacem nevoile. Oricate activitati am initia, ei sunt atrasi de locuri special amenajate.
Spatiile special amenajate pentru copii necesita costuri mari, iar unitatea noastra nu dispune de venitul aferent. Desi am apelat la parinti, firme, totul a fost in zadar.
In anul 2021, când locurile de joaca sunt nelipsite din cartiere, nu cred ca e normal ca o gradinita cu program prelungit sa nu aiba in dotare un loc special amenajat care sa satisfaca nevoile copiilor, sa-i destinda, sa-i amuze.
Cadrele didactice din unitate au sesizat dorinta copiilor, au facut apel conducerii, iar conducerea a facut apel Primariei. N-am primit nici macar un raspuns pe adresa.

Demersuri realizate

Am facut solicitarea care Primaria Pitesti si degeaba....Am avut acum ceva timp un loc de joaca care ulterior s.a deteriorat si s.a solicitat renuntarea la el de catre conducerea anterioara. Am solicitat in timp parintilor si am apelat la diferite firme pentru sponsorizari, insa toate au fost in zadar

Detalii de contact
Localizare

Strada Horia, Cloșca și Crișan, Pitești, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica