• Elevi impactați: 52 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Laslea
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Grădinița Mălâncrav functioneaza cu doua grupe combinate, una cu predare în lb.romana iar cealaltă cu predare în lb.germana. Cadrele didactice sunt foarte implicate si deschise pentru schimbare iar copiii vin cu plăcere și dornici să învețe. Pentru orice copil, joaca în aer liber este una din cele mai importante activități pentru dezvoltarea și sănătatea sa, de aceea ne dorim sa amenajam curtea grădiniței. In momentul de fata acest loc este arid și neprimitor, lipsit de materiale care sa-i fascineze.
Crearea unui spațiu stimulativ și creativ pentru copii , atât acasă, cât și la grădiniță, este prima pe lista de bune practici în educația timpurie modernă.
Dorim să aducem multe zâmbete și clipe frumoase preșcolarilor, sa-i conducem spre o lume magica și plina de zâmbete și bucurie. Ne-am bucura dacă cineva cu suflet mare doreste o schimbare pentru Grădinița și copiii din localitatea Mălâncrav. Mulți dintre ei provin din familii cu situație financiară precara, care nu au părăsit niciodată localitatea și care nu s-au dat o data pe un leagăn sau un tobogan.
Curtea este mica dar poate sa aducă plus valoare activităților dacă este dotata cu echipamente de joaca adecvate preșcolarilor.

Demersuri realizate

Este greu sa aducem schimbări majore pe toate structurile cu care functionam. Am încercat la firmele locale sa sprijine proiectul nostru însă am fost refuzați. ONG-urile din zona sunt implicate în activități educative dar fără resurse materiale. Suntem noi la conducerea scolii și ne dorim o schimbare pentru a aduce starea de bine în rândul preșcolarilor, elevilor, parintilor dar și cadrelor didactice.

Detalii de contact
Localizare

Mălâncrav 557117, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Sibiu sau din regiunea Transilvania.

  Cazuri similare în care te poți implica