• Elevi impactați: 400 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Grădinița cu Program Prelungit ”Albă ca Zăpada”, Pitești
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Se spune că învățământul este gratuit, când de fapt trebuie să recunoaștem că doar clădirile / locațiile sunt oferite de către stat. Restul depinde de creativitatea noastră, de implicarea fiecăruia (părinți, cadre didactice, autorități). Ne lovim permanent de lipsa fondurilor în realizarea oricărei îmbunătățiri am vrea să aducem fie ea în interiorul sau exteriorul unității de învățământ.

Mi-aș dori să aduc o schimbare în locul unde copiii noștri petrec cel mai mult timp: GRĂDINIȚA! Grădinița noastră are nevoie de un spațiu de joacă în aer liber care să bucure privirile si sufletul copilașilor, un spațiu care să-i atragă și să-i asigure încă de la intrare că, da, la grădiniță mergem să ne jucăm.

Mulțumim tuturor celor ce ne-ar putea ajuta să ajungem cât mai aproape de atingerea acestor obiective!

Demersuri realizate

Pentru a ajunge cât mai aproape de rezolvarea acestor proiecte, s-au înaintat adrese către autoritățile competente,către alte companii ce ar putea să ne sprijine în atingerea obiectivelor, s-au realizat colaborări cu părinții, personalul unității, ISJ . Deja Asociația Ateliere fără Frontiere a răspuns solicitării noastre donând unității calculatoare recondiționate. Acest lucru este esențial, având în vedere lipsa dispozitivelor atât de necesare desfășurării activităților în școala online. Ne dorim însă un echilibru in realizarea activităților la reîntoarcerea fizică în unitate, optând astfel pentru perfecționarea abilităților digitale ale tuturor.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Grădinița cu Program Prelungit ”Albă ca Zăpada”, Pitești
 • Localitatea Pitesti
 • Persoana de contact: Epure Claudia
 • Telefon: 0722301327
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: cristinaaepure
Localizare

Strada Stejarului 11, Pitești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare in care te poti implica