• Elevi impactați: 40 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Baiculesti, Structura Tutana
 • Nevoi menționate: Amenajări Interioare, Electronice, Materiale didactice
Problema sesizată

Pentru stoparea bullying-ului, incluziune, dezvoltarea leadershipului la copii, dezvoltare socio-emotionala, culturalizare avem nevoie de dotarea si renovarea unei săli de clasă, la care sa aiba acces toți copiii din școală.

Câteva idei de renovare ar fi: mobilier, tabla albă, videoproiector, televizor, laptop, carti, kituri /jocuri educaționale, kituri AVAP, teatru de păpuși, instrumente muzicale, vopsit pereții, (sticker educative: copacul anotimpurilor, sistemul solar, harta lumii etc.) jaluzele verticale, covoras, pernite. Acest spațiu vrem să fie destinat copiilor, sa desfășurăm activități extracurriculare, ateliere, workshopuri, piese de teatru, chiar schimbarea mediului educațional din sala de clasa în club la anumite discipline (AVAP, dezvoltare personala, educație civică, istorie,geografie). Pentru coltul de lectura avem nevoie de cărți pentru ciclul primar, biblioteca, pentru activitati avem nevoie de scaune, mese, canapea, fotolii.

De asemenea partea tehnică trebuie si ea asigurata astfel încât copiii să poată vizualiza filme educative, televizor, videoproiector. Ne sunt folositoare si jaluzele verticale pentru obturarea luminii.

Demersuri realizate

A fost pus parchet în sala dedicată Clubului copiilor. Am început să concep echipa de profesori coordonatori, sa gasesc voluntari si sa întreprind conexiuni online cu alte comunități de elevi. Am obtinut si aprobarea doamnei director de a folosi sala de clasa în scopul înființării unui Club al copiilor.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Baiculesti, Structura Tutana
 • Localitatea Baiculesti
 • Persoana de contact: Diana Nastase
 • Telefon: 0720033838
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Nastase Diana
Localizare

Baiculesti Arges

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica