• Elevi impactați: 957 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr.10
 • Nevoi menționate: Teren de sport
Problema sesizată

Elevii de la Școala Gimnazială Nr. 10 Bacău au nevoie de un teren de sport și sunt dornici de performanță pe toate planurile!

Problema cu care ne confruntăm este terenul de sport, deteriorat și în imposibilitatea de a fi folosit pentru orele de educație fizică. Spațiul insuficient din sala de sport ne obligă să folosim și terenul din curtea școlii pentru orele de educație fizică. Gropile apărute pe teren, materialul izolator deteriorat, gardul rupt sunt doar câteva din pericolele pe care le-am identificat.

Orele nu se pot desfășura în condiții de securitate, nu putem organiza competiții sportive,  activități extracurriculare cu specific sportiv. Curtea școlii a fost mereu locul preferat al copiilor,nu doar in pauze dar în mod special la orele de educație fizică. Terenul de sport nu mai este, de mult, un spatiu sigur pentru ore dar nici pentru jocurile copiilor.

Ne dorim stimularea și susținerea sportului la nivel de performanță, așa cum este tradiția școlii noastre. Vrem sa-i încurajăm să facă sport de performanță, sa înțeleagă rolul mișcării și a sportului pentru sănătate.

Demersuri realizate

Reabilitarea terenului de sport poate fi realizabil doar de către o firmă specializată.

Terenul de sport a fost construit de autoritățile locale, cu mult timp in urma. Noi am făcut mai multe demersuri pentru a fi reparat sau amenajat unul nou tot de către autoritățile locale. In urma acestor demersuri s-au căutat fonduri extrabugetare, dar limitarea bugetului alocat școlilor și reparațiilor a fost mereu un obstacol.

Detalii de contact
Localizare

Strada Pictor Ion Andreescu 1, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica