• Elevi impactați: 100 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ GEMENELE
 • Nevoi menționate: Materiale didactice
Problema sesizată

Un grup de elevi al Școlii Gimnaziale Gemenele sub îndrumarea unui instructor profesionist , activeaza în cadrul Ansamblului de dansuri populare Constantin Condruz. Acest ansamblu are o activitate de peste 10 ani în care elevii au castigat în fiecare an numeroase premii județene, naționale și internaționale . Acesti elevi își doresc achiziționarea a 15 costume fete și 15 costume baieti de dansuri populare întrucat cele vechi sunt iesite deja din uz.
Consideram ca prin sprijinul dumeavoastră Harta Edu să putem împlini un vis, acela de a ne continua tradițiile dansurilor noastre populare specifice zonei geografice baraganene.
Palmaresul acestui ansamblu se datoreaza atat devotamentului și voinței unui instructor profesionist, a unor oameni care și-au devotat viața păstrării acestor tradiții și doresc să le transmită și viitoarelor generații cât și elevilor care au dansat , au păstrat tradițiile locului cu mândrie , patos și devotament . Copiii vin la repetiții în fiecare seara atat cei mici cât și cei mai mari și ar fi bucuroși să vada ca sunt sprijiniți . Vă mulțumim !

Demersuri realizate

Întrucât bugetele școlii au fost mereu insuficiente pentru realizarea acestor obiective am incercat de fiecare data sa obținem sponsorizări pentru acest ansamblu , dar de fiecare data aceste au fost foarte modeste .
Sperăm prin sprijinul dumneavoastră să realizam un vis. Acela de a pastra tradițiile localității și spațiului bărăgănean , să ducem la cele mai înalte culmi dansul popular românesc.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: ȘCOALA GIMNAZIALĂ GEMENELE
 • Localitatea Gemenele, Brăila
 • Persoana de contact: MAZARESCU LUCIAN FLORIN
 • Telefon: 0765118161
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: lucianmazarescu
Localizare

Strada Brailei Gemenele Brăila, România

7 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

7 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Ghilic iulia
  mai 17, 2022 at 4:26 pm

  Deoarece as vrea sa mai participați incontinuare la toate spectacolele și cel mai mult pentru domnul profesor care și a dat interesul pentru fiecare zi și fiecare copil. Felicitări!

 • Ciobotariu Cosmina Maria
  mai 17, 2022 at 4:22 pm

  Copilul meu dansează în ansamblu

 • Picos m valentina
  mai 17, 2022 at 3:06 pm

  Meritati investitia!succes!

 • Chirpac Marcel
  mai 17, 2022 at 1:17 pm

  Vreau ca Tradițiile locului meu natal sa continui-e !! Succes

 • Viorel Burlacu
  mai 17, 2022 at 12:46 pm

  Apreciez talentul și pasiunea copiilor din ansamblu, profesionalismul coregrafului și nu în ultimul rând susținerea instituțiilor locale:Școala și Primăria.

 • Voinescu Elena Olguța
  mai 17, 2022 at 12:43 pm

  Elevii scolii Gimnaziale Gemenele alaturi de colegii lor din ansamblul popular din localitate duc mai departe frumusețea și tradițiile dansului și portului popular românesc. Pentru aceasta ansamblul trebuie susținut pt achiziția de noi costume populare!

 • NICOLETA MINZALA
  mai 17, 2022 at 12:23 pm

  Copii din noua generație a ansamblului,sunt tare motivați să învețe tainele dansului popular! In concluzie, merita sprijiniți prin achiziția de costume pentru a putea urca pe scena !Sunt fenomenali daca i vedeți la repetiții!

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Brăila sau din regiunea Muntenia.

Cazuri similare în care te poți implica