• Elevi impactați: 32 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Agăș
 • Nevoi menționate: Electronice
Alte nevoi ale scolii
Pachet tablă interactivă pentru clasă, laptop, imprimantă laser color
Problema sesizată

Povestea mea începe cu "Sunt învățătoare și aceasta e tot ce îmi doresc." Alerta mea este despre copii, despre șansa la educație.
Principala problemă cu care se confruntă grupul țintă este reprezentant de nivelul ridicat de sărăcie și riscul de abandon școlar. Toți elevii acestei clase se vor bucura de beneficiile digitalizării putând obține rezultate școlare mult mai bune, în special în contextul predării online. Cred în puterea noastră de a schimba în bine prezentul și viitorul unor copii de la țară. Cred în elevii mei și știu că vă vor purta în gând și își vor aminti cu drag de oamenii inimoși care le-au creat viitorul, că aparțin școlii, să simtă că acolo e a doua casă, să se simtă iubiți, apreciați, înțeleși. Îmi pasă de elevii mei, mă bucur atunci când ei se bucură și sufăr alături de ei, atunci când ei suferă. O mare parte din elevii mei sunt copii din familii care au situații materiale modeste sau mai rău. Deși se confruntă cu tot felul de probleme , fac tot posibilul să vină la școală. Sunt copii minunați cu povești triste.

Avem nevoie de o tablă interactivă, un laptop și o imprimantă color.

Demersuri realizate

Este pentru prima dată când încercăm să ne facem auziți și să cerem ajutorul! Drumul spre reușită este dificil, dar nu imposibil. Îmi doresc să văd pe fețele elevilor mei bucuria și uimirea unui demers didactic atractiv și antrenant care să-i mobilizeze să se preocupe de propria evoluție, care să-i transpună în proprii lor mentori. Diversitatea instrumentelor, a aplicațiilor, a mijloacelor media, a platformelor îi va ajuta să depășescă monotonia care le caracterizează în acest moment viața, monotonia ce i-a proiectat într-un spațiu al închiderii, al renunțării la a coopera, a socializa, a acționa. Le-am promis copiilor că voi face tot ce pot pentru un spațiu multifuncțional în școala lor. Și îi asigur că oameni de bine vor veni în sprijinul lor. Îmi doresc tare mult ca ceea ce le-am promis să devină realitate, o realitate necesară pentru ei și să ne bucurăm împreună de acestă reușită. Îmi place să spun că am cei mai frumoși și speciali elevi. Cred că oamenii cu suflet mare vor fi parte din acest proiect.

Detalii de contact
Localizare

Strada Principală, Comuna Agăș, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica