• Elevi impactați: 915 elevi
 • Grupa de învățământ: Liceu
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu”
 • Nevoi menționate: Materiale didactice
Problema sesizată

In cadrul unității de învățământ ne propunem să școlarizăm elevi pentru profilul sportiv, la specializarea Instructor Sportiv(pentru fotbal, handbal și volei). Această specializare este solicitată de Clubul Sportiv din Medgidia, dar baza noastră materială nu corespunde, în totalitate, nevoilor elevilor. In plus și pentru ceilalți elevi ai școlii care au ore de educație fizică în planul cadru, nu avem o dotare suficientă de material sportiv, astfel încât elevii noştri să fie capabili de performanțe sportive. Considerăm că dezvoltarea fizică a elevilor este o componentă esențială a dezvoltării fizice ce contribuie la obținerea unor rezultate școlare mult mai bune. Mulți dintre elevii școlii au dorit să participe la competiții școlare la nivel județean și național, dar rezultate obținute sunt datorate unei insuficiente pregătiri fizice la care era necesară o bază materială diversă. In cadrul evoluției sale, școala a suferit o serie de transformări plecând de la structura claselor până la tipurile de calificări pentru care se realizează formare. Considerăm că diversificarea ofertei școlare este unul din obiectivele manageriale importante deoarece unitatea școlară devine un centru educațional care răspunde nevoilor comunității locale.

Nevoile sunt legate de materiale necesare pentru o clasa de elevi de la profilul Sportiv care se pregătesc la specializarea Instructor sportiv (fotbal, handbal, volei).

Demersuri realizate

In toate planurile de achiziții a fost stabilită necesitatea construirii unei noi săli de sport și a dotării corespunzătoare pentru desfășurarea în condiții optime a orelor de educație fizică, a activităților extrașcolare propuse de către elevi și părinți. Am demarat demersuri pentru autorizarea unei clase de profil sportiv pentru a răspunde solicitărilor comunității locale și în special a Clubului Sportiv Medgidia. Consiliul Reprezentativ al Părinților a solicitat în fiecare an ca elevii din școală să beneficieze de facilitățile unei baze sportive moderne, dar la nivel local nu au fost resurse bugetare suficiente. Prin implicarea Clubului Sportiv dorim să oferim elevilor noștri resurse materiale adecvate unei pregătiri fizice de calitate, care să conducă la performanțe sportive în competiții sportive importante la nivel local, județean și național.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu”
 • Localitatea Medgidia
 • Persoana de contact: Prică Georgeta
 • Telefon: 0722715171
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: getaprica
Localizare

Strada Poporului 1b, Medgidia, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.

  Cazuri similare in care te poti implica