• Elevi impactați: 35 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Primară Fruntești
 • Nevoi menționate: Bănci & Scaune, Electronice
Problema sesizată

Școala Primară Fruntești funcționează cu un efectiv de 25 de elevi de nivel primar care învață în regim de 5 clase simultan și o grupă mixtă de 10 preșcolari. Este nevoie urgentă de câte un calculator nou în cele două clase, un videoproiector și o tablă interactivă în clasa de nivel primar și un monitor de dimensiuni acceptabile pentru grupa de preșcolari. Întrucât de câțiva ani se învață și se predă în această școală în regim simultan, școala având un mobilier depășit de ani este nevoie de o schimbare în sălile de clasă pentru ca elevii să revină cu drag la școală din vacanță! Micuții elevi care intră în clasa Pregătitoare sunt oricum nevoiți să asiste la orele care se predau simultan cu clasele mai mari (de la I până la a IV-a) și nu se pot bucura ca cei din oraș, de un mediu atractiv, colorat și adaptat vârstei lor. Așa că modernizarea claselor prin mobilier și echipamente electronice ar fi de un real folos. Știm că toate școlile din mediul rural au probleme dar sperăm să ne ajutați.

Demersuri realizate

Până în prezent am reușit să conectăm școala la o rețea de internet și am amenajat curtea școlii pentru a fi un cadru mai primitor pentru micuții elevi din satul Fruntești. Vom încerca până la sfârșitul anului să asigurăm apa caldă în interiorul clădirii. Noi nu am primit sume de la Consiliul local deși am sesizat problemele de la această școală. Din bugetul școlii, mic pentru investiții majore, în cele câteva luni de manageriere, întrucât Școala Gimnazială Filipeni are mai multe structuri, am reușit să facem câte o mică schimbare însă insuficientă pentru nevoile comunității școlare.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Primară Fruntești
 • Localitatea Fruntesti
 • Persoana de contact: OLARIU FLORIN-IULIAN
 • Telefon: 0783059056
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Olariu Florin
Localizare

Fruntești

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica