• Elevi impactați: 113 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ,,Petre Badea” Negrași
Problema sesizată

Scopul proiectului este de a alinia unitatea de învățământ în care activez la standardele și principiile care guvernează învățământul pre-universitar din Romania și anume: principiul echității – accesul la învățare se realizează fără discriminare; principiul calității – activitățile de învățământ se raportează la standarde de referință și la bune practici naționale și internaționale; principiul relevantei – educația răspunde nevoilor de dezvoltare personala și social-economice.
Tablele noi, moderne sunt o necesitate. În școala noastră funcționează clase cu table vechi, uzate, pe care se scrie foarte greu. Avem încă table de sticlă, vopsite și revopsite, fiind unele dintre cele mai vechi modele, iar după atât de mulți ani de utilizare, nu mai este deloc vizibil pentru copii ceea ce se scrie cu creta.
Pentru a realiza activitățile cât mai atractiv și pentru a antrena elevii pe parcursul derulării lor, îmi doresc să existe și în unitatea mea școlară, 2 table interactive cu proiector încorporat. Multumim mult!

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială ,,Petre Badea” Negrași
 • Localitatea Negrasi
 • Persoana de contact: Stancu Valentina
 • Telefon: 0725570222
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Vally221
Localizare

Negraşi 117535, jud. Arges, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica