• Elevi impactați: 115 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.56
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii, Amenajări Exterioare
Alte nevoi ale scolii
ÎNLOCUIREA GARDULUI
Problema sesizată

Grădinița dispune de un teren de aproximativ 1000 mp. Terenul nu este amenajat, are o singură alee de acces, îngustă,  este acoperit de vegetație, copiii neputând să își desfășoare activitățile în aer liber în condiții de siguranță. În prezent, există 2 aparate pentru cățărare, vechi de peste 30 de ani, din fier, neadecvate preșcolarilor. Este necesară nivelarea terenului, plantare de gazon, construirea unui loc de joacă /nisipar/zonă de relaxare, amplasarea de bănci.  Gardul care împrejmuiește curtea grădiniței este foarte vechi, din tablă, rupt, inestetic și ruginit, cu diverse înscrisuri pe partea exterioară, nepotrivite pentru o instituție de învățământ .

https://joaca.atlassport.ro/shop-2-2/page/2/?swoof=1&product_cat=echipamente-de-joaca

https://www.locuri-joaca.ro/preturi/gard-imprejmuire-loc-de-joaca-umj878

https://www.locuri-joaca.ro/preturi/groapa-pentru-nisip-2

https://www.hornbach.ro/shop/Ansambluri-de-joaca-pentru-copii/Turnuri-de-joaca/S19629/lista-produse.html

 

 

Demersuri realizate

S-au întocmit anual adrese către Primăria Municipilui  Galati (de 10 ani), dar fără rezultatul scontat. Am aplicat, la nivelul unității de învățământ,  în cadrul unui proiect pentru obținerea de sponsorizare, alături de un ONG. Am discutat situația în cadrul ședințelor cu părinții.

Detalii de contact
Localizare

Strada Feroviarilor, Galați, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă