• Elevi impactați: 450 elevi
 • Grupa de învățământ: Liceu
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Colegiul Economic "Ion Ghica" Brăila
 • Nevoi menționate: Amenajări Interioare, Bănci & Scaune
Problema sesizată

Problema pe care au sesizat-o atât cadrele didactice, dar mai ales elevii, este lipsa dotării cu mobilier modular sălilor de clasă în corpul C. Funcționăm în trei corpuri de clădire, fapt ce necesită sume consistente pentru utilități și întreținere, nemaiputându-se achiziționa și bănci, respectiv scaune pentru sălile de clasă. Majoritatea celor existente sunt vechi și incomode, nemaivorbind de faptul că blaturile meselor s-au deteriorat, plăcile se rup, putând provoca zgârieturi, alte inconveniente sau chiar o stare de dezolare când intri în clasă. Multe nu mai pot fi reparate. Ne dorim clase modernizate, ajunse în secolul XXI.
În ultimii 10 ani nu s-a mai putut asigura dotarea cu mobilier modern, conform standardelor actuale.
Utilizarea spațiului din sălile de clasă și calitatea mobilierului limitează simțul proprietății asupra spațiului de învățare și calitatea interacțiunii între elevi și între elevi și profesori. Acești factori sunt importanți pentru progresul elevilor și asigurarea stării de bine.

Demersuri realizate

Problema mobilierului școlar este foarte veche. În fiecare an am încercat să reparăm mobilierul școlar existent.
Ocazional părinții au sponsorizat câte o sală de clasă prin achiziționarea de scaune. Problema nu a fost astfel rezolvată, ci s-a menținut pe o linie de plutire.
În limita bugetului disponibil și ținând seama de problemele de mentenanță care nu pot fi evitate, conducerea unității a dispus achiziționarea de mobilier (50 seturi bănci + scaune).
În aceste condiții, mai este nevoie de cel puțin 450 de seturi bancă+scaun pentru sălile de clasă, 75 de seturi (masă suport calculator+scaun) pentru laboratoarele de informatică precum și 18 catedre, dulapuri.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Colegiul Economic "Ion Ghica" Brăila
 • Localitatea Brăila
 • Persoana de contact: LEPĂDATU DANIEL IONUȚ
 • Telefon: Click pentru a suna
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Danyel80
Localizare

Strada Griviței 230, Brăila, România

202 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

202 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Andreiana Elena
  mai 18, 2022 at 11:12 pm

  Succes maxim!!!

 • Rares Popovici
  mai 16, 2022 at 11:09 pm

  place place

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Brăila sau din regiunea Muntenia.

Cazuri similare în care te poți implica