• Elevi impactați: 790 elevi
  • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
  • Urgența alertei: Urgenta
  • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga”
  • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Curtea Școlii Gimnaziale ”Nicolae Iorga” din Ploiești beneficiază de mult spațiu care nu este eficient organizat. Copiii au nevoie de aer curat, au nevoie să fie, din când în când, într-un spațiu nonformal de învățare. De aceea, am identificat nevoia unei clase în aer liber, tip foișor, cu toate facilitățile necesare: băncuțe, mese, tablă, alimentare cu electricitate. Aici orele s-ar putea desfășura altfel, experiența de învățare ar putea fi mai complexă și ar putea motiva elevii să participe la activități, contribuind astfel la reducerea abandonului școlar. S-ar putea realiza cu succes lecții din domeniile științelor, artelor, creativitatea elevilor în alte domenii ar putea fi stimulată.
Ar avea un impact pozitiv asupra stării de bine a elevilor, mai ales după o perioadă lungă de izolare și lipsă de socializare.

Demersuri realizate

Am tot încercat din fonduri proprii.

Detalii de contact
Localizare

Strada Minerva 4, Ploiești, România

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
  • Albu Roxana
    mai 21, 2022 at 9:53 pm

    💓

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Prahova sau din regiunea Muntenia.

Cazuri similare în care te poți implica