• Elevi impactați: 1300 elevi
 • Grupa de învățământ: Liceu, Școală profesională
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Colegiul Tehnic Rădăuți
 • Nevoi menționate: Construcții
Problema sesizată

Colegiul Tehnic Radauti a fost infiintat in anul 1906 si este astazi un liceu cu o bogata traditie in educarea si formarea tinerilor din zona Radauti.

Numărul elevilor care au solicitat să urmeze clasele liceului a crescut mult inca din perioada de infiintare când școala funcţiona cu 8 săli de clasă, o sală pentru desen, 2 cabinete şi sala de sport. Astăzi, liceul nostru școlarizează anual aproximativ 1300 elevi din învățământul liceal teoretic, tehnic și servicii, cuprinși în 48 clase.

Cladirea liceului a rămas aceeași, în timp s-au adăugat o clădire cu destinația de sală de sport si o anexă in care astazi, din lipsa de spatiu iși desfășoară cursurile o clasă. Pentru a acoperi nevoile de școlarizare funcționăm pe două schimburi , programul fiind de la 8 AM la 8 PM.

Ne bucurăm de o mare căutare în rândul absolvenților de ciclu liceal și profesional din toata zona Radauti, avem personal didactic calificat și implicat.

Ne dorim o cladire suplimentara cu o capacitate de minimum 20 de săli și dotări tehnice pentru a desfășura un program educativ normal.
Deoarece suntem un Colegiu Tehnic care școlarizează cea mai mare parte din elevii care termina cursurile școlilor generale din orașul nostru și din toate localitațile învecinate, care doresc sa învețe o meserie sau să urmeze o carieră tehnică, asigurând forță de muncă calificată, este vital să avem încă un spațiu compact destinat și dotat activităților educative tehnice.

Demersuri realizate

De-a lungul timpului am solicitat în repetate rânduri sprijinul și ajutorul conducerii locale cât și ISJ Suceava, dar ni s-au repartizat acum cca 10 ani doar doua spații din foste centrale termice dezafectate, care au necesitat amenajari specifice. Acestea se afla la o distanță față de cladirea liceului, iar elevii navetisti au probleme cu respectarea programului .

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Colegiul Tehnic Rădăuți
 • Localitatea Radauti
 • Persoana de contact: Fomin Michaela
 • Telefon: 40745019783
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: michaela
Localizare

Strada Tudor Vladimirescu 4, Rădăuți, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica