• Elevi impactați: 600 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Bacău
 • Nevoi menționate: Catalog digital
Problema sesizată

În contexul învățământului online, a fost necesară o adaptare a tuturor factorilor implicați în procesul învățării. De la cadre didactice, la elevi, dar și la părinți, cu toții a trebuit să regândim întregul demers educațional. Existența unui instrument care să faciliteze contactul direct al părinților cu școala, precum și o monitorizare în timp real a progresului/regresului elevilor ar fi extrem de necesară. Consider că un catalog virtual ar asigura aceste deziderate, modul de lucru cu el facilitând transparența și controlul în ceea ce privește rezultatele elevilor.
Din discuțiile purtate cu părinții, a reieșit interesul lor pentru folosirea unui catalog digital, tehnologia fiind și în acest caz extrem de benefică. S-ar salva astfel timpul necesar părinților pentru a ajunge la instituția de învățământ, s-ar asigura confidențialitatea datelor, iar controlul asupra rezultatelor evaluărilor ar fi mai eficient.
În concluzie, în contextul pandemic actual, dar având în vedere și oportunitățile generate de evoluția tehnologiei, existența unui catalog digital ar fi extrem de utilă.

Demersuri realizate

Utilizarea unui catalog digital a reprezentat dintotdeauna o dorință a noastră. Sunt într-o funcție executivă în cadrul școlii pe care o reprezint de două luni, prin urmare, suntem încă în faza în care identificăm nevoi ale instituției de învățământ pentru a le găsi o soluționare. Inițiativa Adservio este o oportunitate pe care ne dorim să o fructificăm.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” Bacău
 • Localitatea Bacau
 • Persoana de contact: Hahui Mihaela
 • Telefon: 0742018850
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Hahui Mihaela
Localizare

Strada Venus 16, Bacău, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica