• Elevi impactați: 209 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT ”CURCUBEUL COPILĂRIEI”
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Grădinița cu program prelungit "Curcubeul Copilăriei" asigura practica pedagogica elevilor de la Colegiul Nașional Ștefan Velovan Craiova. Elevii de liceul, de la profilul pedagogic își fac orele de practică la grupele noastre de preșcolari.
În situația aceasta de pandemie, în funcție de condițiile de desfășurare a cursurilor (online elevii practicanți de la pedagogie sau online și elevii și copiii de grădiniță) este nevoie de conectarea unor camere audio video în clasa pentru a se realiza aceste activități online. La clasele de a XI-a și a XII-a lecțiile sunt foarte importante deoarece sunt lecții necesare pentru îndeplinirea condițiilor pentru absolvirea liceului pedagogic. Desfășurarea lor este obligatorie în orice condiții.

Din păcate, anul acesta buget instituției a primit 0 lei la obiecte de inventar, iar solicitările de suplimentare nu au primit răspuns. Suma necesara este de aproximativ 9 camere x 450 - 500 lei. Momentan activitatea se desfășoară utilizând calculatoarele pentru imagine și telefonul educatoarei pentru sunet.

În fiecare clasa avem calculatoare (de generație mai veche, dar funcționale) conectate la internet și Wi-Fi. Este însă foarte greu sa conectam câte doua dispozitive pentru a asigura cât de cât comunicarea.

Demersuri realizate

Pentru ca anul acesta bugetar am primit 0 lei la obiecte de inventar, am realizat solicitari de suplimentare de fonduri către primărie de mai multe ori care însă nu a primit răspuns favorabil.

Desfășurarea acestor activități în sistem online este necesara pentru a le permite elevelor de clasa a XI-a și a XII-a sa finalizeze studiile.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT ”CURCUBEUL COPILĂRIEI”
 • Localitatea Craiova
 • Persoana de contact: Alexandru Maria Irina
 • Telefon: 0768008791
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: AlexandruIrina
Localizare

Strada Amaradia, Craiova, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica