• Elevi impactați: 600 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială "Ady Endre", Sfantu Gheorghe, jud. Covasna
 • Nevoi menționate: Autobuz școlar
Problema sesizată

Școala noastră are mare nevoie de un autobuz scolar. Asiguram în prezent transportul copiilor cu autobuzul achizitionat prin programul national, care este vechi de peste 15 ani. La scoala noastră sunt înscriși copii și din localitățile invecinate, iar transportul acestora este foarte important, deoarece nu există alt mijloc de transport. In ultimul an, autobuzul a fost mai mult indisponibil, deoarece s-a stricat frecvent. Costul reparațiilor este mare și greu de suportat din bugetul sărăcăcios al școlii. Am sesizat de nenumărate ori această problemă autoritatilor locale și inspectoratului județean, dar nu am primit ajutor. Copii care își doresc să vină la școală din localitățile aparținătoare, sunt în mare parte copii cu nevoi materiale și sociale precare, iar părinții nu pot asigura transportul lor zilnic. Facem toate eforturile pentru ca și acești copii să aibă acces la educatie. Avem mare sperantă că alerta noastră va ajunge la oameni cu inima mare. Speram că intr-o zi ne vom bucura de un autobuz, atât de necesar, pentru copii noștrii!

Demersuri realizate

După cum am menționat în descriere, autobuzul nostru este vechi și se strică mereu. Costurile de reparație sunt mari și cu greu mai reușim să achitam facturile emise de service. Directiunea școlii a prezentat această problemă de nenumărate ori, atât autorităților locale cât și inspectoratului scolar. Nu am primit nici un ajutor în acest sens.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială "Ady Endre", Sfantu Gheorghe, jud. Covasna
 • Localitatea Sfantu Gheorghe
 • Persoana de contact: Bocicor Veronica
 • Telefon: 0765939935
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Veronica1981
Localizare

Strada Armata Română, Sfântu Gheorghe, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica