• Elevi impactați: 200 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnaziala Valea Moldovei
 • Nevoi menționate: Autobuz școlar
Problema sesizată

Elevii din satul Mironu fac naveta la Școala Gimnaziala Valea Moldovei, in jur de 3 km, pe jos. Microbuzul existent nu poate transporta numărul mare de elevi existent! Din aceste motive sunt zile in care se înregistrează un număr mare de elevi absenți, in funcție de condițiile meteo. Un autobuz școlar cu 40 sau chiar 50 de locuri ar fi de un real ajutor pentru elevii școlii noastre. O mare dorința a elevilor și părinților este achiziționarea unui mijloc de transport care sa poată asigura deplasarea la școala a tuturor elevilor, astfel încât aceștia sa nu mai fie nevoiți sa se deplaseze prin frig, ploaie, ninsoare, pana la școala. Un autobuz școlar ar contribui la o mai buna frecventa a elevilor școlii noastre și implicit la rezultate mai bune la învățătura. Un autobuz școlar ar contribui și la desfășurarea unor activități extrașcolare, ar putea fi respectate și condițiile de distanțare impuse de pandemie in cazul transportului elevilor, ar fi o mare bucurie pentru toată comunitatea noastra!

Demersuri realizate

Au fost făcute solicitări atât de către școala, cât și de către primărie, către ISJ. Din păcate am înțeles ca se achiziționează doar microbuze cu 14 locuri care pentru noi nu sunt suficiente. Ar trebui sa efectuam prea multe curse pe zi ceea ce ar afecta programul școlar.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnaziala Valea Moldovei
 • Localitatea Valea Moldovei
 • Persoana de contact: Geaman Elena
 • Telefon: 0745993878
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: floristeane
Localizare

Strada principala, Valea Moldovei, Suceava

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica