• Elevi impactați: 445 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA " ANDREI MURESANU"
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii, Teren de sport
Problema sesizată

Terenul de sport pe care se desfasoara orele de educatie fizica, pentru ciclul primar, gimnazial si activitatile pentru prescolarii din gradinita cu program normal nr. 43, aflata in incinta scolii este intr-o stare constanta de degradare, ceea ce ingreuneaza desfasurarea optima a orelor de specialitate si a activitatilor. Curtea interioara este in acelasi stadiu de degradare si nu poate sprijini activitatile. În afara de deficientele menționate adaug faptul ca scoala nu detine nici sala de sport, ci doar amenajari ale unor sali de clasa - improviznad spatii destinate orelor de educatie fizica. Semnalez faptul ca cele doua perimetre pun in pericol siguranta fizica a copiilor. Intaresc ideea necesitatii unei astfel de lucrari precizand faptul ca dupa programul scolar, care se desfasoara intr-un singur schimb, terenul de sport si curtea interioara devin spatii de recreere pentru copii si tinerii din cartierul in care se afla unitatea scolara, prin hotararea consiliului local al municipiului Ploiesti.

Demersuri realizate

Am solicitat, mai multi ani, autoritatilor locale, investirea in asfaltarea celor 2 perimetre - teren de sport si curte interioara, dar si alocarea fondurilor pentru amenajarea unei sali de sport. M-am implicat in atragerea de fonduri de la operatori economici, insa raspunsurile nu au fost favorabile comunitatii noastre scolare.

Detalii de contact
Localizare

Strada Trotuș 4, Ploiești, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica