• Elevi impactați: 109 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială"Costache Grigore Șuțu"
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Preșcolarii din cadrul grădiniței cu program normal Șuțești,judetul Brăila nu a beneficiat niciodată de un spațiul /loc de joaca,lipsa acestuia fiind o problemă atât la nivelul școlii cât și la nivel local.

Aducerea copiilor în grădinițe și ulterior în școală necesita un efort deosebit la nivel local, jumătate din elevii scolii sunt de etnie rroma iar părinții nu consideră școala că fiind o necesitate pentru copiii lor.

Pentru a îi putea avea aproape de noi încercăm prin tot felul de metode să facem cât mai atractiv spațiul educațional și cat mai prietenos mediul de învățare, școala/grădinița fiind singurul mediu care îi poate educa și orienta spre drumul cel mai bun.

Majoritatea copiilor provin din medii defavorizate sau cu venituri minime, părinții nu își pot permite sa le ofere copiilor vizite sau plimbări in spatii special amenajate pentru ei, cum ar fi parcuri/ locuri de joacă.

Consider că realizarea unui loc de joaca in cadrul grădiniței ar fi ca o binecuvântare pentru micuți.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială"Costache Grigore Șuțu"
 • Localitatea Sutesti
 • Persoana de contact: Rosioru Ionela Geanina
 • Telefon: 0769684421
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Ionela R
Localizare

Șuțești 817165, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.

  Cazuri similare in care te poti implica