• Elevi impactați: 228 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Râmnicelu
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Suntem o unitate școlară unde avem 228 elevi/prescolari de la ciclul prescolar pana la ciclul gimnazial. In contextul pandemic de restricții si numeroase reglementari vrem sa vedem si partea frumoasa a existentei, partea pe care o primim din partea naturii. În acest sens, ne dorim realizarea unei amenajari a curtii scolii, cat mai originala si functionala, cu ajutorul unor peisagiști si bineinteles cu ajutorul unor persoane din domeniul horticulturii/silviculturii.
Spatiul din fata scolii si a gradinitei, care este alaturi, este unul destul de mare, acoperit de un gazon splendid, pe care dorim sa-l ”ajutam” cu ceva plate sau arbuști ornamentali. Ne gandim ca oamenii cu experienta in acest domeniu ne pot ajuta in acest sens, transformand o curte a scolii intr-o gradina multifuncitonala, raportata la vremurile zilei de astazi, intr-o gradina de ce nu si educativa.
Am dori sa facem scoala cat mai atractiva pentru toti si s-o transformam intr-un punct de ”frumos” al comunitatii!

Demersuri realizate

Au fost facute demersuri catre Consiliul local in acest sens insa bugetele UAT-ului nu pot include astfel de activitati, fiind alte proiecte ale comunitatii pe rol. Spatiul a fost amenajat pe cat s-a putut si cu ajutorul parintilor si incercam pe cat posibil sa pastram acest spatiu in a fi cat mai frumos si atractiv pentru toti.

Detalii de contact
Localizare

str. Brailei, nr. 27 Râmnicelu, jud. Braila

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Brăila sau din regiunea Muntenia.

  Cazuri similare în care te poți implica