• Elevi impactați: 100 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Grădinița cu Program Prelungit ,,Episcop Melchisedec” Roman
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Grădiniţa particulară cu program prelungit „Episcop Mechisedec” cu sediul în Roman, judeţul Neamţ  este construită de Fundaţia Ortodoxă „Episcop Melchisedec” şi are ca principal obiectiv de activitate instruirea şi educarea copiilor antepreșcolari 2-3 ani și preșcolari de 3–6 ani în vederea integrării cu succes în activitatea şcolară.

Curtea grădiniţei cuprinde două zone amenajate judicios. O zonă destinată jocului cu instalaţii şi echipamente (leagăne, tobogame, balansoare) şi alta cu flori, arbuşti, pomi – „oaza de verdeaţă a grădiniţei”.

Ne dorim să îmbunătățim zona de joacă, în care să mai adăugăm și alte echipamente (trambulină, leagăne, tobogane etc), întrucât cele existente s-au deteriorat, necesită mereu repaații.  Suntem preocupați permanent de siguranța preșcolarilor din unitatea noastră și căutăm soluții ca aceștia să nu fie puși în pericol, când desfășoară activități în aer liber.

Utilizăm acest spațiu, zilnic, pe perioada anului școlar, dar și în vacanța mare, deoarece organizăm activități tip ,,Școala de vară”.

Demersuri realizate

Ceea ce s-a amenajat până acum, în spațiul dedicat jocului în aer liber, s-a realizat prin Fundația ,,Episcop Melchisedec” Roman, cu ajutorul Arhiepiscopiei Romanului și Bacăului. Am făcut solicitări către Primăria Roman, către Consiliul Local Roman. Avem de partea noastră și părinții preșcolarilor noștri care ne sprijină în demersurile noastre, sunt partenerii noștri în tot ceea ce ne propunem.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Grădinița cu Program Prelungit ,,Episcop Melchisedec” Roman
 • Localitatea Roman
 • Persoana de contact: PÎCĂ DESPINA
 • Telefon: 0765053359
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Despina Pica
Localizare

Strada Alexandru cel Bun 4, Roman, România

2 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

2 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Ciobamu Carmen
  mai 6, 2022 at 1:58 pm

  Nevoia unui spatiu modern de joaca, socializare si jocuri educative.

 • Chiritoiu Catalina Monica
  mai 4, 2022 at 9:30 pm

  Stiu ca este nevoie sa fie reamenajata curtea Gradinitei . Mult succes!

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Cazuri similare în care te poți implica