• Elevi impactați: 52 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:ŞCOALA GIMNAZIALĂ "ÎNV. ATHANASIE JAN STOICESCU"
 • Nevoi menționate: Amenajări Exterioare
Problema sesizată

Curtea exterioară a grădiniței avea un mic loc de joacă compus dintr-un leagăn, tobogan și balansoar, dar s-au degradat și au fost demolate din lipsa siguranței pe care le-o oferea prescolarilor. Acum copiii se pot bucura doar de un mic tobogan adus de mine de la proprii copii. Terenul este neted, suprafata ar trebui acoperita cu placi moi specifice parcurilor, mai ales sub tobogan, leagăn, balansoar. Curriculum prescolar sugereaza activitatile in aer liber, cat si cele recreative, iar prescolarii au o nevoie sporita de miscare. Comuna nu are un parc destinat copiilor. Aceasta se afla la 45 km de resedinta de judet si prescolarii ajung foarte rar sau chiar deloc în parcuri. Ne este necesar un minim de materiale specifice amenajarii și elemente precum tobogan, balansoar si leagăn, cate o bucata din fiecare. Copiii ar fi enorm de încântati de acesta mică oaza de relaxare sportiva și antrenanta. Alături de prescolari se pot bucura și elevii din ciclul primar care invata in aceeasi unitate, respectiv clasa I și clasele a doua și a treia.

Demersuri realizate

Am făcut sesizari la direcțiune, primărie, ISJ si diverse asociații care ne-au ajutat cu jocuri, cărți, planse, jucării, scaune, după bugetul lor. De la celelalte institutii am primit ca raspuns lipsa banilor. Mentionez ca familiile sunt cu potențial financiar scazut și foarte scazut, distanța mare de reședință motiveaza și lipsa locurilor de munca.

Video
Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: ŞCOALA GIMNAZIALĂ "ÎNV. ATHANASIE JAN STOICESCU"
 • Localitatea Aricestii Zeletin
 • Persoana de contact: Tatiana Soare
 • Telefon: 0720593982
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Soare Tatiana
Localizare

Stada Plai, comuna Aricestii Zeletin

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica