• Elevi impactați: 240 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Grădinița Academia piticilor
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Grădinița “Academia piticilor„ cu sediul în Municipiul Curtea de Argeș, este situată în partea centrală a Orașului Regal, în vecinătatea Bisericii Domnești, la mică distanță de prestigioasa Mânăstire a Argeșului și are în componență două structuri: Grădinița numărul 1, situată în partea de Nord a orașului și Grădinița numărul 2, situată în partea de sud.
În contextul actual, ne dorim amenajarea unor spații dedicate jocului în curtea grădiniței, pentru a organiza cât mai multe activități esențiale pentru dezvoltarea fizică și socio-emoțională a copilului. Acestea reprezintă și un mijloc de relaxare și distracție, menit să asigure copiilor resursele necesare care să răspundă nevoilor lor fizice, diversificării activităților în aer liber. Astfel, preșcolarii noștri au nevoie de spații de joacă utilate cu tobogane, bănci, leagăne, căsuțe, măsuțe, care să îi încurajeze să fie activi, să se bucure de un mediu sănătos, sigur, plăcut și modernizat, contribuind totodată și la creșterea sentimentului de mulțumire în rândul părinților care optează pentru integrarea copiilor în unitățile noastre.

Undeva va începe o poveste nouă....O poveste proaspătă care va aduce multe zâmbete pe chipurile piticilor din "Academia" noastră.

Demersuri realizate

In fiecare an am încercat să îmbunătățim, în limita bugetului, spațiul exterior al grădiniței, bazându-ne întotdeauna pe sprijinul părinților, care s-au implicat de câte ori a fost necesar în activitățile grădiniței noastre. De asemenea am aplicat diverse proiecte, am căutat sponsori, însă rezultate nu au fost cele așteptate.

Detalii de contact
Localizare

Strada Despina Doamna 38, Curtea de Argeș, Curtea de Arges, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.

  Cazuri similare in care te poti implica