• Elevi impactați: 550 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALĂ ,,MIHAI EMINESCU” BUHUȘI
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Școala este situată în centru orașului. Școala a fost reabilitată termic, iar în urma acestor renovări, curtea școlii a rămas plina de denivelari și gropi. Ne este teamă să lăsăm elevii în curte deoarece se pot produce accidente. Nici terenul de sport nu este amenajat, astfel încât, în condițiile actuale elevii desfășoară ora de sport în clasă. Elevii noștri merită o curte daca nu la standarde europene, măcar minimum de amenajări. Aș dori ca peste betonul actual să fie amplasat covor cauciucat și daca s-ar putea și niste locuri de joacă, cu măsuțe de sah/tenis de masă , cosuri baschet,ar fi perfect! Suprafața de amenajat ar fi de aproximativ 450mp.
-https://pavajdincauciuc.ro/locuri-de-joaca-gradina/
-https://fabricapavele.ro/pavele-cauciuc/?gclid=CjwKCAjw2vOLBhBPEiwAjEeK9sIwmElyKsfh-g2IUaIUBHUowX4vX6Huc8R6SiBJAvIgMtqnWOuQ9xoC8rAQAvD_BwE
-https://www.mesteresti.ro/covor-cauciuc-locuri-de-joaca/e
-http://www.ornament.ro/masa-de-sah, https://www.expert-sport.ro/sporturi/echipament-tenis-de-masa/mese-tenis-exterior/masa-tenis-cornilleau-park-gri-7944-detalii.html

Demersuri realizate

Am făcut demersuri la primăria orașului Buhuși, dar fiind un oraș defavorizat, este exclus să se realizeze . Am promisiuni că va fi reabilitat terenul de sport anul viitor. Curtea din fața școlii am amenajat-o cu Asociația părintilor,,Mihai Eminescu”, efortul bugetar fiind mai mic, iar curtea din fața școlii este acum un mic părculeț .

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: SCOALA GIMNAZIALĂ ,,MIHAI EMINESCU” BUHUȘI
 • Localitatea Buhusi
 • Persoana de contact: OANA MALINICI
 • Telefon: 0751041977
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: MALINICI OANA
Localizare

Buhuși 605100, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica