• Elevi impactați: 80 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr. 1 Dobrin
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii, Teren de sport
Problema sesizată

Școala Gimnazială Nr. 1 Dobrin dispune de o curte exterioară generoasă ca și suprafață care are nevoie de a fi amenajată cu un spațiu alternativ de învățare (o sală de clasă în aer liber), un teren de fotbal/handbal, coș baschet exterior, materiale sportive (echipamente pentru elevi/mingi), un teren de volei (amenajare/fileu/mingi) întrucât școala nu dispune de sală de sport, iar spațiul actual unde se desfășoară orele de educație fizică este accidentat, nemarcat corespunzător și deloc sigur și atractiv pentru preșcolari și elevi. Reabilitarea spațiului de joacă pentru preșcolari și dotarea lui cu echipamente sigure și de calitate, care să poată fi utilizate în condiții de siguranță și să ofere o alternativă pentru desfășurarea activităților pentru preșcolarii și elevii de vârstă școlară mică. Reabilitare poartă de intrare și trotuare care momentan sunt în stare avansată de degradare și reprezintă un real pericol pentru preșcolari, elevi și profesori.

Demersuri realizate

Amenajarea parțială a unui spațiu de joacă pentru preșcolari printr-o activitate de voluntariat sponsorizată de Fundația Noi Orizonturi și Școala Internațională Nova din Macedonia;
S-au vopsit porțile de pe terenul de sport și poarta de intrare în curtea școlii în colaborare cu părinții și elevii, dar acum acestea sunt într-o stare avansată de degradare și necesită înlocuire;
Se întreține spațiul verde prin cosirea permanentă a ierbii pentru ca elevii să poată desfășura afară orele de educație fizică și sport.
S-a marcat cu vopsea terenul de sport dar marcajele s-au făcut superficial și neprofesionist din lipsă de fonduri.
S-au trimis adrese din partea conducerii școlii către autoritatea publică locală, Primăria comunei Dobrin, în vederea alocării de fonduri necesare amenajării spațiului dar nu s-au primit sumele cerute.
S-au căutat sponsori dispuși să sprijine școala în acest sens, dar nu a fost nimeni interesat, zona fiind una defavorizată și cu foarte puțini antreprenori.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Nr. 1 Dobrin
 • Localitatea Dobrin
 • Persoana de contact: Petran Delia Monica
 • Telefon: 0743679334
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Delia Petran
Localizare

Strada principală Nr. 28 Dobrin Sălaj

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă