• Elevi impactați: 910 elevi
 • Grupa de învățământ: Liceu
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic Electromureș
 • Nevoi menționate: Autobuz școlar, Teren de sport
Alte nevoi ale scolii
instrumente muzicale
Problema sesizată

Școala noastră are un număr mare de elevi:910. Sala de sport pe care o avem răspunde cerințelor educaționale din punctul de vedere al amenajării, dar nu și al dotării cu echipamente sportive suficiente pentru elevi și pentru a realiza performanțe sportive. Pentru deplasări am avea nevoie și de un autobuz al echipei de fotbal, sau al altor echipe sportive, care participă la competițiile organizate la nivel de județ sau țară. Menționez că elevii noștri au o echipă de fotbal și o echipă de baschet, realizând performanțe la nivel de județ și țară. Dotarea cu echipamente sportive s-a reușit doar prin sponsorizări și din fonduri proprii. După cum se știe, este foarte greu să realizezi performanță sportivă, fără implicare, dotare și finanțare. Copiii din școala noastră provin din familii cu venit mediu și sub mediu. Singura posibilitate în realizarea acestui demers este susținerea copiilor cu ajutorul sponsorilor și al școlii.

Antrenamentele de pe terenul de sport ar fi mai eficiente dacă ar fi schimbat covorul sintetic, astfel și rezultatele lor ar fi mai bune.

 

 

Demersuri realizate

S-a reușit rașchetarea parchetului în sala de sport, terenul de sport pe care îl avem în dotare a fost amenajat cu covor de iarbă sintetic, dar care s-a deteriorat datorită uzurii. În ceea ce privește implicarea altor părți, pot spune că părinții au contribuit la deplasarea copiilor în alte localități unde au avut loc evenimentele sportive.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Tehnologic Electromureș
 • Localitatea Targu Mures
 • Persoana de contact: Husari Luminița Ileana
 • Telefon: 0365730969
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Luminita
Localizare

Strada Livezeni nr. 5, Târgu Mureș, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica