• Elevi impactați: 145 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic Carol I
 • Nevoi menționate: Software/Abonament
Problema sesizată

Mă numesc Drăghici Eugenia și sunt profesor învățământ primar, la Liceul Tehnologic Carol I”, Valea Doftanei, județul Prahova. Mă mândresc cu școala mea deoarece este frumoasă, primitoare și spațioasă. Aici, predau cadre didactice bine pregătite, din punct de vedere profesional. Suntem implicați în diferite proiecte naționale și internaționale, participăm la cursuri de perfecționare și suntem pasionați de tehnologie.

La conducerea școlii, avem două doamne deosebite, care dau dovadă de deschidere spre comunicare, colaborare, spirit de inițiativă și ajutor în diferite situații.

La învățământul primar sunt opt clase de elevi, dornici de a învăța lucruri noi și interesante, dar pentru acest lucru, noi, cadrele didactice, dorim să achiziționăm un abonament gratuit pe platforma Twinkl. Acesta ne oferă accesul la o vastă bibliotecă de resurse educaționale, adaptate curriculumului național. Aici găsim fișe de lucru, prezentări PowerPoint interactive, jocuri didactice pe diferite teme, povești ilustrate, evaluări sau materiale de decor.

Demersuri realizate

Până în acest moment, școala ne-a oferit un abonament gratuit, pe o perioadă de un an, dar a expirat.

Îmi doresc să reînnoiesc abonamentul deoarece am putea avea acces la resurse de calitate, concepute de profesori cu experiență.

Mă bucur nespus că am posibilitatea să îmi exprim dorința, de aceea, dacă doriți să ne sprijiniți în rezolvarea problemei, vă mulțumesc!

Detalii de contact
Localizare

Calea Doftanei 337, Teșila, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 08/10/2021, Revista Golan, a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 324 lei, exprimată prin Donatie financiara.
  Despre intervenție:

  Din partea Revistei Golan, doamna Eugenia Drăghici a primit o donație prin transfer bancar pentru achiziționarea abonamentului necesar. Doamna profesor a făcut dovada achiziției abonamentului Twinkl Ultimate printr-o factură către donator și către Echipa Narada:

   

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă