• Elevi impactați: 36 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Romanu
 • Nevoi menționate: Software/Abonament, Tabletă
Problema sesizată

Buna ziua!
Numele meu este Bogdan Steluta si sunt profesor de chimie la Scoala Gimnaziala Romanu, judetul Braila. Scoala noastra este o scoala model pentru scolile din mediul rural, cu profesori foarte bine pregatiti si implicati, dar si cu un manager exceptional.
Scoala noastra este implicata in diverse proiecte locale, nationale si internationale, iar noi profesorii, suntem pasionati de tehnologie si de realizarea orelor cat mai atractive pentru elevi.
Doamna directoare este o persoana deosebita, care este mereu deschisa spre comunicare, colaborare si intotdeauna ofera ajutor si ne spriina cu orice avem nevoie. Dumneai a venit in ajutorul nostru si al elevilor prin achizitionarea de table smart.
Avand in vedere ca din scoala noastra lipseste laboratorul de chimie, iar elevii sunt dornici sa realizeze ei insisi lucrari de laborator, as avea nevoie de un soft educational si de o tableta grafica, echipamente ce ne-ar facilita si usura desfasurarea unor ore atractive pentru elevii nostri.

Demersuri realizate

Pana in acest moment, elevii au vizualizat lucrari de laborator virtuale, insa ei isi doresc sa se joace si sa experimenteze, mai ales ca un soft educational este foarte atractiv si totodata si foarte distractiv pentru ei.
Iar pentru buna desfasurare a orelor online, dorinta mea este aceea de a avea o tableta grafica, tableta ce ne va ajuta in actul instructiv-educativ.

Detalii de contact
Localizare

Strada Republicii 55, Romanu, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă