• Elevi impactați: 11 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Nr. 1 Ciofrangeni
 • Nevoi menționate: Laptop, Sistem audio
Problema sesizată

Profesor de limba franceză din județul Argeș are nevoie de laptop și sistem audio.

Sunt profesor de limba franceza în aceasta unitate de putina vreme, dar simt ca fac parte din acest colectiv dintotdeauna.  Atât colegii mei, cât și elevii sunt minunați, colaboram foarte bine. Îmi doresc sa fim la nivelul școlilor din mediu urban, sa avem aceleași condiții. Copiii acestei scoli chiar merita acest lucru. Au rezultate bune și foarte bune la învățătură. Își doresc sa învețe cât mai multe lucruri, sunt foarte curioși și dornici de nou, de tot ce înseamnă digitalizare. Asa cum este și normal, în aceasta eră a noilor tehnologii, sunt nerăbdători sa descopere cât mai multe informații.

Pentru mine și pentru copiii mei ar fi foarte benefic să avem în dotarea permanentă un laptop performant și un sistem audio. Ca profesor de limbi străine, sistemele audio sunt absolut cruciale pentru buna defășurare a exercițiilor. Examenele internaționale de certificare precum DELF-ul, cer exersarea competențelor de ascultare și înțelegere a limbii străine.

Aplicarea metodelor moderne la clasa, mai ales la orele de limbi moderne, au mare succes.

1. Laptop-Dell-inspiron-15-5510-intel-core-i5-11300h-pana-la-4-4ghz-15-6-full-hd-8gb-ssd-512gb-nvidia-geforce-mx450-2gb-ubuntu-argintiu - 3800 lei

2. Sistem audio-Logitech-z333-2-1-40w-negru - 320 lei

Demersuri realizate

Demersuri s-au făcut tot timpul în aceasta școală. Avem încălzire centrala, toalete în incinta scolii, apa curenta. Sala de sport, laborator informatica, biblioteca.

Toate aceste lucruri s-au realizat cu ajutorul instituțiilor locale, profesorilor coordonați de domnul director, părinților și copiilor.

Anul trecut am demarat proiectul "Dam click pe Romania" și am obținut 20 de calculatoare pe care le-am conectat la internet (s-a făcut rețea speciala pentru conectarea lor la internet).

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Nr. 1 Ciofrangeni
 • Localitatea Ciofrangeni
 • Persoana de contact: Raducu Madalina
 • Telefon: 0741311669
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Madalina
Localizare

Sat Ciofrangeni, com. Ciofrangeni, jud. Argeș

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă