• Elevi impactați: 11 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Nr. 1 Ciofrangeni
 • Nevoi menționate: Laptop, Sistem audio
Problema sesizată

Profesor de limba franceză din județul Argeș are nevoie de laptop și sistem audio.

Sunt profesor de limba franceza în aceasta unitate de putina vreme, dar simt ca fac parte din acest colectiv dintotdeauna.  Atât colegii mei, cât și elevii sunt minunați, colaboram foarte bine. Îmi doresc sa fim la nivelul școlilor din mediu urban, sa avem aceleași condiții. Copiii acestei scoli chiar merita acest lucru. Au rezultate bune și foarte bune la învățătură. Își doresc sa învețe cât mai multe lucruri, sunt foarte curioși și dornici de nou, de tot ce înseamnă digitalizare. Asa cum este și normal, în aceasta eră a noilor tehnologii, sunt nerăbdători sa descopere cât mai multe informații.

Pentru mine și pentru copiii mei ar fi foarte benefic să avem în dotarea permanentă un laptop performant și un sistem audio. Ca profesor de limbi străine, sistemele audio sunt absolut cruciale pentru buna defășurare a exercițiilor. Examenele internaționale de certificare precum DELF-ul, cer exersarea competențelor de ascultare și înțelegere a limbii străine.

Aplicarea metodelor moderne la clasa, mai ales la orele de limbi moderne, au mare succes.

1. Laptop-Dell-inspiron-15-5510-intel-core-i5-11300h-pana-la-4-4ghz-15-6-full-hd-8gb-ssd-512gb-nvidia-geforce-mx450-2gb-ubuntu-argintiu - 3800 lei

2. Sistem audio-Logitech-z333-2-1-40w-negru - 320 lei

Demersuri realizate

Demersuri s-au făcut tot timpul în aceasta școală. Avem încălzire centrala, toalete în incinta scolii, apa curenta. Sala de sport, laborator informatica, biblioteca.

Toate aceste lucruri s-au realizat cu ajutorul instituțiilor locale, profesorilor coordonați de domnul director, părinților și copiilor.

Anul trecut am demarat proiectul "Dam click pe Romania" și am obținut 20 de calculatoare pe care le-am conectat la internet (s-a făcut rețea speciala pentru conectarea lor la internet).

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Nr. 1 Ciofrangeni
 • Localitatea Ciofrangeni
 • Persoana de contact: Raducu Madalina
 • Telefon: 0741311669
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Madalina
Localizare

Sat Ciofrangeni, com. Ciofrangeni, jud. Argeș

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • dflor2022
  mai 16, 2022 at 8:40 am

  Susțin elevii cu rezultate bune la învățătură.

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .