• Elevi impactați: 12 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:LICEUL TEHNOLOGIC ,,CAROL I" VALEA DOFTANEI
 • Nevoi menționate: Laptop
Problema sesizată

Fiind intr-o localitate de la tara, noi, dascalii, dorim din tot sufletul ca acesti elevi sa fie cat mai aproape de noutatile care sunt cerute in acest moment, iar elevii din mediul rural nu pot face exceptie de la acestea. Am dori ca la clasa noastra sa putem folosi un laptop care sa raspunda nevoilor noastre de invatare. Pentru a forma caractere puternice si modelate corect si placut, iar modul de invatare sa fie unul atractiv, elevii clasei trebuie sa aiba o participare activa si benefica in cadrul activitatilor desfasurate la clasa.

Copiii provin din medii diferite, unii cu posibilitati medii, iar altii cu posibilitati foarte reduse. Pentru a nu se crea o discriminare intre elevi, as dori din tot sufletul ca noi, chiar daca suntem in mediu rural, sa putem avea acces la tehnologie, deoarece digitalizarea este viitorul. Acest viitor nu-l putem crea pentru elevi daca nu avem si materialele necesare unei bune desfasurari a activitatilor de la clasa. Fiind in clasa I, cam la inceput de drum, am dori sa incepem cu dreptul acest drum al cunoasterii, acest drum spre viitor.

Detalii de contact
Localizare

Calea Doftanei 361, Teșila, Valea Doftanei, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .