• Elevi impactați: 304 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr. 1 Chieșd
 • Nevoi menționate: Imprimantă
Alte nevoi ale profesorului
Multifuncțională A3.
Problema sesizată

La școala Chieșd nu există o multifuncțională care să facă față solicitării cadrelor didactice. Până în urmă cu 2 ani exista un singur copiator A4 în sala profesorală care, după multe serii de reparații, a cedat. Acesta a fost înlocuit, după un an, cu o multifuncțională nouă, A4, care se defectează foarte des din cauza folosirii excesive. Se blochează, defectează des, e foarte sensibilă. Nu face față cerințelor cadrelor didactice!

Școala noastră are 3 structuri, 2 fiind grădinițe: Grădinița cu Program Normal Chieșd și Grădinița cu program normal Sighetu Silvaniei. Sunt 4 grupe cu 74 de preșcolari și 4 educatoare.

Funcționează 6 clase la ciclul primar cu 112 elevi și 6 clase la ciclul gimnazial cu 116 elevi. Sunt 22 cadre cadre didactice iar totalul personalului din unitate este de 30 persoane.

Ar fi nevoie de o multifuncțională A3 deoarece există documente, materiale care trebuie să respecte acest format. Suntem implicați în diferite proiecte care implică realizarea unor materiale (afișe, postere, diferite lucrări) în format A3.

Anumite documente școlare trebuie realizate folosind acest format: orare, raportări, situații școlare. Preșcolarii și școlarii mici au nevoie de materiale atractive (mari, colorate) pentru realizarea activităților. Aspectul sălilor de grupă/clasă poate fi îmbunătățit cu ajutorul unor materiale de calitate.

Demersuri realizate

Problema școlii noastre a fost și este prezentată conducerii primăriei Chieșd constant. Cu toate că între școala noastră și primăria comunei există o foarte bună colaborare, această problemă nu a putut fi încă rezolvată.
Fonduri extrabugetare nu au fost obținute pentru a reuși achiziționarea unei multifuncționale profesionale.
Profesorii din școala noastră sunt direct afectați de această lipsă și sunt mereu atenți la oferte de sponsorizări, donații care ar putea veni în sprijinul rezolvării acestei probleme.
Unii părinți (cei din comitetul de părinți pe clase) au fost informați despre nevoia școlii, cunosc problemele școlii și sunt încurajați să vină cu idei, soluții, propuneri în sprijinul rezolvării acestora. Copiii lor vor beneficia de materiale frumoase, utile, atractive.
Există o bună colaborare între părinți-cadre didactice de aceea problemele/nevoile școlii sunt cunoscute de aceștia.
Consiliul de Administrație al Școlii Gimnaziale Nr. 1 Chieșd a fost informat cu privire la lipsa unei multifuncționale A3 și sprijină rezolvarea acestei probleme.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Nr. 1 Chieșd
 • Localitatea Chieşd
 • Persoana de contact: Director: prof. Claudiu Anton
 • Telefon: 0260652805
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Ioana Ardelean
Localizare

Strada Principală, Nr. 368, Comuna Chieșd 457070, Jud. Sălaj, România

7 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

7 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Haidu Anca
  mai 12, 2022 at 9:45 pm

  Fiind cadru didactic știu cât de mult această imprimantă ar ajuta întreg procesul de învățământ. Școala Gimnazială Nr.1 Chieșd merită să aibă această imprimantă, deoarece are profesori și elevi implicați care au demonstrat că se poate face performanță și în mediul rural.

 • Mesesan Ioana-Alina
  mai 12, 2022 at 1:51 pm

  Existenta unei astfel de imprimante este absolut necasara pentru buna desfășurare a activitatii instructiv-educative din școală.

 • Ceaca Cosmina Paula
  mai 11, 2022 at 11:36 pm

  Susțin acest proiect deoarece fac parte din comunitatea Școlii Gimnaziale Nr 1 Chieșd 🤗

 • irimes aurica
  mai 11, 2022 at 9:43 pm

  Sunt profesor în această școală

 • Băbțan Gabriela Ioana
  mai 11, 2022 at 9:19 pm

  Sunt profesor pentru învățământul primar în această școală și consider că este necesară această imprimantă pentru activitatea noastră instructiv-educativă.

 • Girbovan Romina
  mai 11, 2022 at 9:19 pm

  Sunt cadru didactic in aceasta unitate și consider ca noi, cadrele didactice avem nevoie de o împrimanta A3 multifuncțională pt a ne desfășura proiectele educaționale și tot ce tine de materialele in acest format cu mai multă ușurintă și implicare.

 • Ioana Ardelean
  mai 11, 2022 at 9:09 pm

  În orice școală trebuie să existe o multifuncțională A3!

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Salaj sau din regiunea Banat.