• Elevi impactați: 98 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Costache Grigore Sutu
 • Nevoi menționate: Laptop
Problema sesizată

Sunt profesor de chimie la trei scoli din mediu rural, in judetul Braila.
Pentru o mai buna desfasurare a orelor de chimie la Scoala Gimnaziala Costache Grigore Sutu, am nevoie de un laptop functional, un laptop cu ajutorul caruia sa le arat elevilor experimente virtuale dar si cu ajutorul caruia sa descoperim tainele chimiei.
Predau la 5 clase (a VII-a si a VIII-a), clase unde elevii sunt interesati de stiinta si pasionati de stiinta, insa datorita faptului ca nu avem in scoala un laborator dotat cu ustensile si substante chimice care sa ne permita sa realizam experimente, dar si datorita situatiei pandemice pe care o traversam, am ales sa le furnizez elevilor cunostinte si experimente de pe alte platforme.
Laptopul este un instrument important atat in proiectarea activitatilor, cat si in realizarea si desfasurarea in bune conditii a unei ore de chimie.
Doresc sa le ofer elevilor mei posibilitatea de a-si imbogati cunostintele pe care le pot pune in practica sub forma unor jocuri, fise sau chiar softuri educationale.

Demersuri realizate

Scoala nu dispune momentan de banii pentru achizitionarea de laptopuri pentru cadrele didactice, deoarece fiind o scoala din mediul rural, banii au fost directionati catre alte domenii care erau prioritare.
Conducerea scolii a depus, impreuna cu primaria comunei, un proiect prin care fiecare cadru didactic va primi un laptop, insa acest proiect se afla inca in faza de verificare.
Avand in vedere ca si eu si sotul meu suntem cadre didactice, suntem nevoiti sa lucram amandoi de pe un singur laptop, deoarece celalalt dispozitiv a clacat sub presiunea scolii online și nu mai funcționează deloc, fiind și foarte vechi.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Costache Grigore Sutu
 • Localitatea Sutesti
 • Persoana de contact: Bogdan Steluta
 • Telefon: 0767443524
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Bogdan Steluta
Localizare

Șoseaua Râmnicu Sărat 1, Brăila, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de , Donator persoană fizică , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 2.000 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Laptop pentru profesorul de chimie de la Școala Costache Grigore Șuțu din Brăila
  Despre intervenție:

  Cosmin Manea, partener fondator al InstaShop, a contactat-o pe doamna Bogdan Steluța și a donat, pe persoană fizică, un Apple MacBook 2015 perfect funcțional, cu încărcător. Mai jos puteți vedea câteva fotografii ca cu laptopul folosit în timpul orelor de către doamna Bogdan:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă