• Elevi impactați: 21 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Davidești, Structura Olteanca
 • Nevoi menționate: Laptop, Materiale didactice
Problema sesizată

Un laptop ar fi indicat clasei, pentru o performanță mai bună în ceea ce privește activitatea la clasă. Elevii vor fi mai captivați prin desfășurarea de jocuri didactice de atenție, ghicitori, cântece și povești în cadrul unei teme date.
Un aspect foarte important este bucuria copiilor de a desfășura aceste activități didactice în sala de clasă, având un laptop sau videoproiector. Preșcolarii ar fi foarte încântați de atmosfera creată în cadrul diferitelor sarcini de lucru ,prin participarea activă în cadrul fiecărei lecții demonstrative.
Poveștile vizionate de către preșcolar pe un laptop sunt mai captivante. Așadar, în sala de clasă la care predau un laptop ar fi binevenit.

Demersuri realizate

Am încercat să cumpăr din bani proprii, dar m-am lovit de problema financiară. În cadrul școlii au fost înaintate demersuri pentru achiziționarea de aparatură modernă, dar nu s-au găsit fonduri.
Mi-ar plăcea să știu că pot face mult mai mult pentru preșcolarii mei, lucrând, totuși, în mediul rural, unde aparatura modernă lipsește cu desăvârșire.
Am încercat să mă descurc folosind telefonul mobil, dar nu se compară cu un laptop.
Solicitări au fost făcute și la adresa părinților, dar și aici m-am izbit de resursa financiară.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Davidești, Structura Olteanca
 • Localitatea Mioveni
 • Persoana de contact: CIOBANU ILEANA
 • Telefon: 0745873883
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: CIOBANU ILEANA
Localizare

Strada Davidești 117350, Curtea de Argeș, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă