• Elevi impactați: 25 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnaziala Basarab I
 • Nevoi menționate: Imprimantă
Problema sesizată

În ultimii ani, imprimantele au devenit foarte importante, atât pentru elevi, cât și pentru profesori. Sunt necesare pentru imprimarea fiselor de lucru, a diferitelor documente, a referatele și proiectelor elevilor. În școală, exista imprimanta alb-negru la secretariat, necesara activității secretarului unității. Ne-ar fi utila o imprimanta color, de calitate, pentru a putea imprima diplome, fotografii, fise de lucru pentru pregătirea lecțiilor, dar și subiecte de la diferite concursuri pentru a ne pregăti pentru competițiile școlare. O imprimanta în sala de clasa înseamnă, nu numai creșterea calității actului educational, dar și timp economisit având în vedere ca imprimanta școlii este la parter, iar sala de clasa la etajul al doilea. Elevii s-ar bucura sa aibă o dotare completa cu mijloace tehnice de învățământ în sala de clasa, utile și la îndemână. Ori de câte ori, în calitate de cadru didactic am avut nevoie sa imprim materiale color, a trebuit sa apelez la prieteni sau la magazine unde am plătit pentru materialele imprimate. Participarea la proiectele eTwinning implica utilizarea unei expoziții atractive, colorate, pe care noi nu o putem organiza din cauza lipsei unei imprimante color.

Demersuri realizate

Legea nu permite achiziționarea obiectelor de inventar din banii școlii. De-a lungul timpului, s-au făcut solicitări către autoritatea locala, dar banii care au venit au fost foarte putini și a trebuit sa se rezolve ceea ce era urgent. Copiii vin din familii modeste, astfel ca nu putem implica părinții în acest demers. Avem nevoie de sprijin extern și recurgem la platforma în acea sens. Poate cineva va vedea mesajul nostru și ne va ajuta. Mulțumim!

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnaziala Basarab I
 • Localitatea Curtea De Arges
 • Persoana de contact: Popescu Anca Mihaela
 • Telefon: 0727892680
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Ancapopescu78
Localizare

Strada Posada 1, Curtea de Argeș, Curtea de Arges, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.