• Elevi impactați: 300 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ”A.P. Alexi”
Problema sesizată

Școala A.P. Alexi are nevoie de hărți de geografie

Eu sunt profesorul de geografie Florin Hodoroga și predau această frumoasă materie elevilor din Școala Gimnazială ”A.P. Alexi” din Sângeorz-Băi, Bistrița Năsăud. Ca profesor de geografie nu îți poți defășura activitatea fără anumite materiale de bază, iar existența unor hărți într-o școală este ceva rudimentare, dar care, din păcate, ne lipsește la școala noastră.

Avem nevoie urgent de hărți fizico-geografice, politice și tematice pentru toate nivelurile ciclului gimnazial. Pentru a estima, am avea nevoie de:

 1. Harta fizică/politică a lumii - Clasa a V-a = 2 buc.
 2. Harta fizică/politică a Europei - Clasa a VI-a = 2 buc.
 3. Harta fizică/politică Asia + America + Africa + Australia x 2 buc.
 4. Harta fizică/administrativă a României = 2 buc.

Momentan școala noastră este în reabilitare totală, reabilitare care va dura cel puțin un an, poate mai mult. Abia după finalizarea reabilitării putem spera la alocarea unui buget pentru alte materiale, însă nu putem aștepta atât de mult timp și preda încă une generații fără suport vizual la geografie.

Demersuri realizate

Nu s-au mai făcut achiziții de hărți de mai mult de 10 ani, iar în ultimii ani, datorită faptului că se aștepta reabilitarea totală a școlii gimnaziale nu a mai fost interes în acest sens. Mai mult, hărțile care le aveam în dotare, chiar mai vechi, au fost scoase din uz datorită evacuării școlii pentru a începe reabilitarea.

Am avut discuții cu directorii dar nimic concret pe termen scurt și mediu pentru a intra în posesia hărților fără de care nu se pot face lecții de geografie.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială ”A.P. Alexi”
 • Localitatea Bistrita Nasaud
 • Persoana de contact: Hodoroga Florin
 • Telefon: 0263370249
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: HodoFloEdu
Localizare

Strada Republicii 38, Sângeorz-Băi, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă