• Elevi impactați: 16 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala primară nr 3 Fundeni Călărași (în structura Școlii gimnaziale nr 1 Fundeni, Călărași)
 • Nevoi menționate: Tablete
Problema sesizată

E vorba despre elevii unei clase Pregătitoare. În 2020, chiar dacă condițiile au fost cvasi-similare, fiind elevi de grădiniță, pentru ei nu a fost întreprins nimic în sensul dotării cu echipamente de lucru online individuale.
În acest an, luna trecută, pentru o situație specifică în școală, preț de o zi am fost nevoiți să avem orele online. Am programat o întâlnire Zoom, prezența a fost de 6 din 16 elevi, reușind să participe aceia ai căror părinți erau acasă (într-o zi de lucru) și și-au permis să împrumute copilului telefonul pentru patru ore. Niciun elev din clasă nu dispune de computer-laptop; există un singur 1 elev ce ar putea eventual împărți o tabletă cu sora sa, cls a XIII-a, atunci când orarul le-ar permite.
Tabletele ar ajuta mult și în varianta de lucru față-în-față, noi desfășurându-ne activitatea într-o sală configurată și echipată pentru o grupă de grădiniță, nr mic de copii (i.e. spațiu ultramic; tablă mică și poziționată incomod, cu vedere parțială; mobilier de grădiniță)

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala primară nr 3 Fundeni Călărași (în structura Școlii gimnaziale nr 1 Fundeni, Călărași)
 • Localitatea Fundeni, Călăraşi
 • Persoana de contact: Lacrima Iuga
 • Telefon: 0729131081
 • Alertă adaugată de: LacrimaIuga
 • Adresa e-mail: [email protected]
Localizare

Str. Libertății 15, Fundeni, Călărași County, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.