• Elevi impactați: 108 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Tirimia, com. Gheorghe Doja, jud. Mureș
 • Nevoi menționate: Rechizite
Problema sesizată

Numele meu este Oltean Claudia Mihaela și sunt profesor de matematică la Școala Gimnazială Tirimia din comuna Gheorghe Doja, județul Mureș din anul 1998. Comunitatea în care se află școala este una săracă. Oamenii își câștigă traiul prin agricultură sau creștera animalelor, unii dintre părinții elevilor lucrează cu ziua în sat sau comună. Sunt atașată de această școală și elevi, vreau să îi ajut pe acești elevi să exceleze în domeniul lor preferat și să ajungă departe în această societate, indiferent de locul din care au plecat. Elevii mă motivează să rămân profesor, modul în care legăm prietenii și am cunoscut în această școală o mulțime de minții luminate si copii pasionați de învățătură, aceștia fiind atașati de membrul școlii, venind la școală cu mult drag. Împreună am stat după ore și am lucrat suplimentar, ca aceștia să obțină rezultate deosebite precum: „Olimpiada Satelor Mureșene”, unde am obținut premiul II, premiul III sau mențiune la etapa județeană, „Plus minus poezie”, unde am obținut mențiune, concursul „Serafim Duicu”, unde am obținut premiul III și mențiune și multe altele. Sunt atașată de aceștia, dar din păcate acești elevi sunt tot mai greu de găsit, deoarece nu pot să le ofer condițiile pentru a creea un mediu de învățare ideal. Avem elevi buni, printre care doi au absolvit liceu militar, iar acum sunt studenții la forțele terestre. Predau alături de una dintre elevele mele. Din păcate avem și cazuri de elevi care abandonează școala, cazuri sociale, copii orfani de un părinte sau de ambii părinții. Îmi doresc să îi ajut pe acesti elevi si de aceea avem nevoie rechizite pentru elevi, intr-un total de 220 de caiete de matematica, 220 caiete dictando, 120 de pixuri, respectiv creioane, gume de sters si rigle.. Sper ca acest mesaj să ajungă cât mai departe și împreună să ajutam elevii să fie mai buni si să îndrăgească din nou școala. Sunt mândră că predau în această școală, simt că fac parte din această comunitate. Mă bucur că pot să-i ajut pe acești copii din mediul rural și să-i îndrum în viață, în calitate de dascăl.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Tirimia, com. Gheorghe Doja, jud. Mureș
 • Localitatea Tirimia
 • Persoana de contact: OLTEAN CLAUDIA MIHAELA
 • Telefon: 0740149804
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Oltean Claudia Mihaela
Localizare

Tirimia, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 23/11/2021, Asociația Give&Help , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 2.000 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Școala Gimnazială Tirimia, jud. Mureș are nevoie de rechizite pentru elevi
  Despre intervenție:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Mures sau din regiunea Transilvania.

  Subscription Form (#6)