• Elevi impactați: 20 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Horea, Closca și Crișan Brad jud Hunedoara
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri
Problema sesizată

Lucrez ca prof. înv. primar la Școala Gimnazială Horea, Cloșca și Crișan Brad, jud. Hunedoara și în urma participării la proiectul Matematica Digitală, am obținut o tablă interactiva cu videoproiector și laptop, în anul 2015. Din păcate, laptopul s-a defectat, dar lucrez cu laptopul personal.
Lucrez cu 20 elevi, acum în clasa pregătitoare. Lecțiile online sunt și mai dificil de desfășurat deoarece copiii nu dețin decât telefoanele părinților, unele fără conexiune la internet. Am fost preocupata de perfecționare, participând la multe cursuri privind pedagogia digitală și deci, dețin cunoștințele necesare. Lipsa laptopurilor pentru copii îmi îngreunează mult munca. Părinții nu au posibilități materiale prea mari, zona Brad fiind o zonă defavorizata, majoritatea părinților lucrând în doua micro-fabrici cu salarii foarte mici. Zona este foarte puțin dezvoltata din punct de vedere economic. Câte un laptop pentru fiecare elev ar contribui, cu siguranță, la o învățare de calitate.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Horea, Closca și Crișan Brad jud Hunedoara
 • Localitatea Brad
 • Persoana de contact: Riscuta Dorina
 • Telefon: 0724524490
 • Alertă adaugată de: DorinaRi
 • Adresa e-mail: [email protected]
Localizare

Strada Liceului 1, Brad, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă