• Elevi impactați: 1 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Pictor Mihail Bălăşescu, Bahnele, comuna Vintileasca
 • Nevoi menționate: Acces Internet, Calculatoare/Laptop-uri
Problema sesizată

Elevă din Bahnele, județul Vrancea are nevoie de laptop

Eleva Florentina Trestianu, din clasa 0 de la Scoala Pictor Mihail Bălăşescu, din satul Bahnele, comuna Vintileasca, judetul Vrancea nu dispune de un laptop personal si nici de o tableta. Familia sa nu isi permite sa achizitioneze una din cele doua si a fost de acord cu prelucrarea acestei cereri de catre mine, ei neavand o adresa de email.

In cazul in care orele vor trece online, micuta se afla in imposibilitatea de a participa la ore si de a continua educatia pentru clasa 0, prospect de care parintii cu ingroziti dupa ce au observat situatia anului trecut.

Mentionez ca nici parintii sai nu dispun de un laptop, dar nici de conexiune la internet pentru a-i oferi sansa la continuarea educatiei, de acasa.

Demersuri realizate

Am contactat-o pe mama fetitei, care mi-a confirmat ca acasa nu au un laptop, nici access la internet (doar la date mobile).

Pentru ca parintii nu detin adrese de email, am lasat adresa mea la contacte. Numarul de telefon apartine mamei fetitei, daca doriti sa o contactati pentru mai mult informatii sau pentru ajutor aditional. Familia are posibilitati financiare reduse si s-ar bucura la orice ajutor in plus, desi dorinta lor cea mai mare este de a avea o tableta pentru eleva de clasa pregătitoare.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Pictor Mihail Bălăşescu, Bahnele, comuna Vintileasca
 • Localitatea Vrancea
 • Persoana de contact: Trestianu Ionela (mama fetitei)
 • Telefon: 0738284027
 • Alertă adaugată de: Georgeta Margasiu
 • Adresa e-mail: [email protected]

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă