• Elevi impactați: 1 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Pictor Mihail Bălăşescu, Bahnele, comuna Vintileasca
 • Nevoi menționate: Acces Internet, Calculatoare/Laptop-uri
Problema sesizată

Elevă din Bahnele, județul Vrancea are nevoie de laptop

Eleva Florentina Trestianu, din clasa 0 de la Scoala Pictor Mihail Bălăşescu, din satul Bahnele, comuna Vintileasca, judetul Vrancea nu dispune de un laptop personal si nici de o tableta. Familia sa nu isi permite sa achizitioneze una din cele doua si a fost de acord cu prelucrarea acestei cereri de catre mine, ei neavand o adresa de email.

In cazul in care orele vor trece online, micuta se afla in imposibilitatea de a participa la ore si de a continua educatia pentru clasa 0, prospect de care parintii cu ingroziti dupa ce au observat situatia anului trecut.

Mentionez ca nici parintii sai nu dispun de un laptop, dar nici de conexiune la internet pentru a-i oferi sansa la continuarea educatiei, de acasa.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Pictor Mihail Bălăşescu, Bahnele, comuna Vintileasca
 • Localitatea Vrancea
 • Persoana de contact: Trestianu Ionela (mama fetitei)
 • Telefon: 0738284027
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Georgeta Margasiu
0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 18/10/2021, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 600 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Elevă din Bahnele, județul Vrancea are nevoie de laptop
  Despre intervenție:

  Doamna Roxana Aelenei a contactat-o pe Georgeta Margasiu, persoana care a scris alerta în numele familiei Trestianu, prin formularul de contact HartaEdu. Doamna Margasiu i-a făcut legătura donatoarei cu mama Florentinei, iar în decurs de câteva zile, aceasta i-a trimis fetiței tableta care se poate vedea în imaginea alăturată.

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .