• Elevi impactați: 1 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Scoreiu
Problema sesizată

Iulia este eleva în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială Scoreiu, are mare nevoie de un laptop dar părinții nu-și permit să-l achiziționeze deoarece au venituri mici, mama si-a pierdu o mana intr-un accident de muncă iar tatăl câștigă salariul minim pe economie. Anul trecut scolar am reușit să o ajut cu un laptop împrumutat de la o firma din Sibiu dar anul acesta nu este posibil deoarece acea formă nu mai împrumută dispozitiv.

Iulia este o eleva silitoare, interesata să învețe cat mai multe lucruri dar cu posibilități materiale reduse.

Având în vedere condițiile actuale, accesul la educație este limitat, este îngreunat dar nu ne lipsește speranța că vom primi ajutor de la dumneavoastră, colaboratorii dumneavoastră  astfel încât Iulia sa poata merge mai departe, cu perseverență, pentru a-și atinge potențialul ei maxim de dezvoltare.

Fac acest apel către dumneavoastră deși nu mai lucrez in Scoala Gimnaziala Scoreiu, va scriu in calitate de învățătoare a Iuliei din clasa a IV-a, deoarece eu păstrez strânsă legătură cu toți elevii mei de acolo, ii sprijin in continuare cat de bine pot, pe fiecare în funcție de nevoile personale.

Detalii de contact
Localizare

Scoreiu

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 15/10/2021, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 3.000 lei, exprimată prin Achizitii directe.
  Iulia, elevă de clasa a 8-a din Scoreiu, Sibiu, are nevoie de un laptop
  Despre intervenție:

  Pe 11 octombrie, doamna Raluca Onose a scris profesorului prin formularul de contact de pe HartaEdu, iar pe 12 octombrie a avut o conversație telefonică prin care a stabilit detaliile donației cu doamna Fântână Elena. Au stabilit că este mai util ca donatorul să facă achiziția laptop-ului, în loc să se facă transfer bancar. Pe 15 octombrie laptopul a ajuns la doamna profesor, a fost dat unui alt profesor din școală care a instalat Windows cu licență și alte programe pe el, după care a fost predat Iuliei în timpul orelor de curs.

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .