• Elevi impactați: 55 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Liceu, Școală profesională
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic Anghel Saligny Fetești
 • Nevoi menționate: Tablete
Problema sesizată

Liceul Tehnologic ”Anghel Saligny ” Fetești se confruntă cu probleme legate de dispozitivele cu care ar trebui să se conecteze unii elevi la orele online. Fiind liceu tehnologic și având o mare parte dintre elevi proveniți din familii cu posibilități materiale reduse, care fac naveta, dar și de la Casa de copii ”Gabriela”, vă rugăm să ne sprijiniți în acest sens cu un număr de 55 dispozitive, calculatoare/laptopuri sau tablete, conectate la internet, cu care elevii noștri să poată intra la orele online. În această perioada cadrele didactice din școala noastră au făcut eforturi deosebite pentru a lucra cu toți copiii, au lucrat cu cei fără posibilități pe whatsapp, unde s-a putut au făcut fișe de lucru și s-au deplasat la domiciliile elevilor pentru a lucra cu aceștia, au lucrat chiar și la telefon, cu ajutorul părinților atunci când copiii erau prea mici. O parte dintre acești copii au în casă un dispozitiv, dar ei sunt trei sau patru frați care trebuie să intre la ore online în același timp.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Tehnologic Anghel Saligny Fetești
 • Localitatea Fetesti
 • Persoana de contact: Mihaela Sârbu
 • Telefon: 0764441476
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: LTAS FETESTI
Localizare

Strada Călărași 526, Fetești-Gară, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .