• Elevi impactați: 26 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoalaa Gimnaziala Nr. 40 Aurel Vlaicu
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă, Tablete
Problema sesizată

Oricine ar putea crede că o școală ”din buricul târgului” nu duce lipsă de nimic și că elevii de aici sunt cei mai norocoși, pentru că trăiesc la mal de mare, într-un oraș dezvoltat, într-o comunitate care le oferă toate condițiile pentru ca actul educațional să se desfășoare în cele mai bune condiții, la cel mai înalt nivel și în așa fel încât toți copiii să aibă acces la educație. Iată că nu este așa!

Școala Aurel Vlaicu, Constanța, deși, da , este la mal de mare, nu le poate oferi copiilor săi condiții moderne și interactive de învățare. Școala dispune de 26 de săli de clasa și 4 videoproiectoare achiziționate prin bunăvoința părinților și a unui ONG, Asociația Dascălii Schimbării. Școală de cartier, cu populație preponderent de etnici și de copii din familii defavorizate, indiferent de solicitările făcute către primărie, strigătele de ajutor în acest sens au rămas ani la rândul fără răspuns, deși TOȚI COPIII AU ACELEAȘI DREPTURI și ar trebui să aibă aceeași șansă la o educație de calitate.

În calitate de diriginta a clasei a VI-a C din școală (sunt in aceasta scoala doar de un an), doresc sa pun la dispozitia elevilor mei posibilitatea de a face scoala la standarde europene. Anul trecut am reusit achizitionarea unui videoproiector la clasa si as dori sa le pot oferi sansa de a avea o tabla inteligenta si fiecare dintre ei acces la o tableta. Educatia nu este o opțiune, educatia este un drept al fiecarui copil, iar eu , ca adult, am obligatia sa le ofer educatie de calitate.

Demersuri realizate

În calitate de diriginta a clasei a VI-a C din școală (sunt in aceasta scoala doar de un an), doresc sa pun la dispozitia elevilor mei posibilitatea de a face scoala la standarde europene. Anul trecut am reusit achizitionarea unui videoproiector la clasa si as dori sa le pot oferi sansa de a avea o tabla inteligenta si fiecare dintre ei acces la o tableta, și astfel orele vor deveni mult mai atractive.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoalaa Gimnaziala Nr. 40 Aurel Vlaicu
 • Localitatea Constanta
 • Persoana de contact: BERCARU NICOLETA
 • Telefon: 40761973113
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: nicoletabercaru
Localizare

Aleea Pelicanului, Constanța, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .