• Elevi impactați: 22 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:G.P.P. ,,O LUME MINUNATA"
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune, Calculatoare/Laptop-uri
Problema sesizată

Suntem grupa mijlocie a unei gradinite de cartier cu 250 de copii. Posibilitatea de a dispune de un ,,LEPTOP performant” ne-ar permite sa desfășuram lecții cu copiii de la aceasta grupa, pe perioada programului prelungit din fiecare zi (6.00 -17.00), intr-un mod mult mai diversificat. Ne-ar placea ca informatia de calitate, muzica, poveștile copilăriei sa rasune in clasa, in fiecare moment al zilei. Laptopul ar face posibil sa utilizam cat mai des videoproiectorul primit prin donatie, acum aproximativ 16 ani, dar totusi functional. Am vazut ce inseamna ,,TABLA INTERACTIVĂ”, cum se percepe informatia prin intermediul tehnologiei moderne, dar nu am visat vreodată că acest lucru va fi posibil si la noi. Visăm cu ochii deschiși că poate cineva priveste prin sufletele noastre și astfel visul nostru devine realitate. ,,MESELE LUMINOASE” sunt un mare mister pentru noi... dar doar atât... am văzut cum poti fi magicianul umbrelor, dar nu le-am atins, sunt prea departe de noi... Facem ,,RAI" din ce avem. Mesele de lucru ale copiilor si mobilierul unde servesc copiii masa au nevoie de remediere urgenta.
Mesele clasei...din PAL, cu suruburi in blaturi sunt foarte grele pentru a fi reasezate pe centre de lucru, doar scaunele s-au schimbat acum 7 ani cu modele din plastic IKEA MAMUT. Ar fi nevoie de 7 mese rotunde (4 copii la masa) sau 15 mese dreptungiulare mamut (2 copii la masa). La holul de mese, unde servesc 50 de copii, prin rotatie, sunt mesele din lemn din 1975, revopsite maro si scaune din fier si tablie pal. Intra un nr de 15 mese dreptungiulare si 50 scaune plastic mamut pt a se manipula mai usor.

Demersuri realizate

Am colectat 2% cereri din partea parintilor prin Asociatia de parinti, dar prea putin s-a putut obtine pentru a solutiona. Am transmis propuneri de a gasi un sponsor prin impozitul pe profit, dar vremurile nu mai permit... Este greu sa cerem cand in timpul pandemiei, noi la grupa am printat toate fisele pentru ca fiecare copil sa continue educatia si sa lucreze in online. Parintii nu au imprimante acasa, iar grija acestora este sa mearga la locul de munca. De-a lungul timpului, întregul personal al grădiniței s-a străduit să acopere aceste nevoi în limita posibilităților. Cu ceva ani în urmă, pentru a rezolva problema scaunelor, am apelat la ajutorul părinților. Am reușit să inlocuim scaunele din lemn care agățau și rupeau hainele copiilor cu scaune mamut. Pentru mese nu s-a mai putut rezolva. Demersurile facute la primarie au primit raspuns SEC... NU sunt bani...

Detalii de contact
Localizare

Strada Episcop Nichita 5, Curtea de Argeș, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .