• Elevi impactați: 25 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Basarab I
Problema sesizată

Copiii își doresc mult un videoproiector în sala de clasa pentru a putea proiecta diferite materiale tematice care sa ii ajute în învățare. În calitate de profesor diriginte, imi doresc pentru clasa echipamentul necesar pe care sa îl folosim la lecțiile de Geografie, la orele de dezvoltare personala și nu numai. Avem nevoie de un laptop și de un videoproiector pentru a creste calitatea actului educațional. Copiii sunt curioși, dornici sa învețe despre teritorii noi, sa se documenteze. În unitatea de învățământ este internet așa că echipamentul ne-ar ajuta sa intrăm pe pagini educative în vederea completării informațiilor din manual cu informații de actualitate și imagini de calitate înaltă ceea ce va contribui nu numai la formarea și dezvoltarea competențelor specifice, dar și la dezvoltarea creativității, imaginației, gândirii critice, capacității de a anticipa etc. În acest fel, elevii vor fi mai bine pregătiți, intrând în contact cu cele mai noi informații și având, totodată, ocazia de a lega teoria de imagine. De asemenea, activitatea profesorului va fi îmbunătățită.

Demersuri realizate

Clasa nu a beneficiat de astfel de mijloace de învățământ. La nivelul unității există, în clase, câteva videoproiectoare, dar nu și în această sală de clasă. Copiii vin din familii modeste, iar părinții nu își permit astfel de costuri. Ne-ar fi util un ajutor extern.

Detalii de contact
Localizare

Strada Posada 1, Curtea de Argeș, Curtea de Arges, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă