• Elevi impactați: 26 elevi
  • Grupa de învățământ: Preșcolar
  • Urgența alertei: Urgenta
  • Unitatea scolara:Grădinița cu P.P. " Căsuța cu poveşti" Zalău
  • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri
Problema sesizată

Un laptop pentru grupa "albinutelor" ar fi de real ajutor in desfasurarea activitatilor intr-un mod mai atractiv.
Ca si cadre didactice ne straduim sa le oferim cat de mult putem in ceea ce priveste educatia si dezvoltarea lor in toate privintele. Un impediment destul de mare in acest sens este lipsa mijloacelor tehnice. In prezent avem un laptop vechi de cativa ani obtinut din sacrificiul parintilor , dar in ultima perioada este tot mai des la reparat si ne astept sa cedeze in orice moment. Deasemenea , o mare nevoie a grupei noastre ar fi niste masute din plastic , specifice nivelului prescolar, cele care le utilizam acum sunt tare mari , greu de manevrat si cu picioare instabile. Am cerut sprijin in comunitate, dar pana in acest moment nu s-au gasit resurse necesare.
Ne dorim sa le oferim copiilor o educatie de calitate, insa resursele financiare nu sunt suficiente, o sponsorizare ne-ar fi de tare mare ajutor !
Un laptop in grupa face ca activitatea sa se desfasoare mai frumos , mai placuta si mai atractiva.
Va multumim!

Demersuri realizate

Am semnalat conducerii gradinitei nevoile grupei noastre , insa nu exista fonduri pentru astfel de investitii in acest moment.
Am incercat sa atragem sponsorizari de la agentii economici locali , dar pana acum nu am reusit.
Ne dorim sa obtinem un sprijin extern de la oamenii care cred ca educatia isi pune bazele de la varste fragede si are un impact imens asupra societatii de azi si de maine.

Detalii de contact
Localizare

Strada Dumbrava nr. 1 , Zalau

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
  • Marian Flavia
    mai 14, 2022 at 11:10 am

    Cele mai “Smart” educatoare ! Copii va iubesc , sunteți minunate ! Meritați din plin totul pentru a putea face acești copii sa fie Fericiți ! ♥️♥️♥️

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Salaj sau din regiunea Transilvania.