• Elevi impactați: 125 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA NICOLAE BOGDAN VASCAU
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Problema tablelor din salile de clasa este destul de delicata. In prezent, Scoala Gimnaziala Nicolae Bogdan din Vascau are noua clase si un efectiv de aproximativ 170 de copii, incluzând prescolarii. Cele noua clase, patru de gimnaziu si cinci de primar, au nevoie de sprijin pentru ca elevii sa poata invata in conditii demne de secolul in care traim. Tablele din fiecare clasa sunt foarte vechi, crapate si revopsite in fiecare an. O singura clasa a reusit sa achizitioneze, cu sprijinul parintilor, doua table magnetice pentru ca tablele din clasa respectiva erau sub orice critica, scrisul fiind indescifrabil. Celelalte clase, cinci de primar si trei de gimnaziu, beneficiaza in continuare de table foarte vechi, crapate, revopsite, pe care scrisul cu creta e indescifrabil de cele mai multe ori. In acest moment o tabla pentru fiecare clasa ar fi de un real ajutor, astfel elevii ar putea sa se bucure de o educatie de mai buna calitate, iar lectiile ar fi mai usor de inteles. Tablele magnetice costa mult, iar scoala noastra nu are buget suficient pentru a investi.

Demersuri realizate

Pana in acest moment s-a incercat atragerea de fonduri, dar fara succes. O singura clasa de gimnaziu a reusit, cu ajutorul parintilor, sa isi achizitioneze doua table magnetice pentru ca tablele deja existente nu se mai puteau folosi, fiind foarte vechi si crapate. Ne aflam intr-o zona defavorizata, in care lipsa locurilor de munca afecteaza viata comunitatii.

Detalii de contact
Localizare

Strada Crinului 2, Vaşcău, România

155 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

155 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Popa Remus
  mai 15, 2022 at 8:43 pm

  Sustin

 • Popa Tatiana
  mai 14, 2022 at 11:57 am

  Susțin

 • Tulvan Diana
  mai 13, 2022 at 10:03 pm

  Vă susțin Școală Gimnazială Nicolae Bolcași Vascau

 • Ioana
  mai 13, 2022 at 5:27 pm

  Susțin educația de calitate

 • Muresan Vlad Madalin
  mai 13, 2022 at 3:34 pm

  Pentru un învățământ de calitate.

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .