• Elevi impactați: 26 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Unitatea scolara:Colegiul Național Teodor Neș
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Tablă interactivă
Problema sesizată

Ca profesor de învățământ primat la Colegiul Național "Teodor Neș" din Salonta, județul Bihor, am facut foarte multe cursuri de predare online si in activitate pe care, însă, nu pot sa le folosesc pentru ca nu dispun măcar de un laptop la clasa.

Este imperios necesar pentru ca detinem atat de multe materiale in format electronic care ar face activitatea la clasa mult mai atractiva si chiar am pute contribui la stoparea abandonului scolar. Colegiul nu este dotat din punct de vedere tehnic, iar cei mici isi doresc sa invete prin metode noi. Imi doresc sa pot aduce in clasa mea o tabla interactiva si un laptop, doua dispozitive care formeaza pachetul perfect de predare in anul 2021.

Tabla interactiva este deja un dispozitiv dorit de toate scolile pentru ca schimbarea pe care o produce in comportamentul elevilor este simtitoare. Acolo unde s-au montat table, elevii ies de buna voie sa faca exercitii si chiar stau la rand sa vina si ei in fata clasei. Acest lucru elimina din teama elevului si din efortul profesorului de-i scoate la ascultare si ofera oportunitatea unor ore mult mai stimulante. Tabla nu poate fi operata fara laptop si de aceea cele 2 dispozitive formeaza dotarea ideala a unei clase de elevi.

Demersuri realizate

Clasă de la Colegiul Teodor Neș din Salonta, Bihor are nevoie de laptop și tablă smart

Am incercat sa solutionam aceaste probleme ,dar nu avem in zona oameni cu dare de mana si uneori ne simtim invizibili. Elevii mei provin din medii defavorizate si imi doresc ca, macar la scoala, sa nu simta diferente fata de alti copii.

Ca in orice alta scoala, nu sunt alocate fonduri anuale pentru astfel de achizitii, ceea ce ne ofera doua optiuni: sa continuam an de an cu ceea ce avem deja sau sa ne zbatem sa obtinem mai mult. Iar eu imi doresc mai mult pentru scoala mea si sper sa primesc ajutorul necesar de la voi!

Detalii de contact
Localizare

Strada Republicii 90, Salonta, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .