• Elevi impactați: 85 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:LICEUL TEHNOLOGIC PETRE IONESCU MUSCEL DOMNEȘTI/ARGEȘ-GRADINITA
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Alte nevoi ale clasei
imprimantă color
Problema sesizată

Consider că preșcolarii din mediul rural trebuie să aibă acces la tehnologie. Prezența tablei interactive în sala de grupă animează mediul educațional, preșcolarii fiind atrași atât de culorile vii, utilizate în aplicațiile tablei interactive, cât și de dinamica spațiului de prezentare. Cu ajutorul acestei resurse educaționale, preșcolarii își pot dezvolta mai multe stiluri de învățare, predominante fiind cel auditiv, tactil și tactilkinestezic. Ca și resursă educațională, tabla interactivă poate fi utilizată în mai multe momente ale zilei, și în aproape toate tipurile de categorii de activități, care se desfășoară în grădiniță, respectivː în activitățile liber alese, în activitățile pe domenii experiențiale precum și în activitățile cu conținuturi integrate, care uneori se pot derula chiar și pe parcursul unei zile. Folosirea tablei interactive în procesul didactic facilitează abordarea conținuturilor, care devin mai atractive pentru subiecții cărora le sunt adresate. Procesul de învățare este unul de conectare a noului cu ceea ce este deja cunoscut, astfel că, în această fază vor fi scoase la lumină neînțelegerile, confuziile și erorile de cunoaștere, care nu devin evidente fără examinarea activă a cunoștințelor și convingerilor deja existente. Cel de-al doilea scop al evocării constă în activarea celui care învață, procesul de învățare fiind unul activ și nu unul pasiv. Astfel, preșcolarii devin conștienți de propria lor gândire și sunt stimulați să își folosească limbajul propriu. Al treilea scop al fazei de evocare constă în trezirea interesului copiilor și motivarea acestora pentru studiul temei.

Demersuri realizate

Grupele de preșcolari se vor muta într-o locație nouă. Am încercat să găsim sponsori, dar fără nici un rezultat. Părinții au fost implicați în achiziționarea de materiale necesare desfășurării procesului instructiv educativ. Sala de grupă a fost dotată cu calculatoare tot cu ajutorul unor asociații.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: LICEUL TEHNOLOGIC PETRE IONESCU MUSCEL DOMNEȘTI/ARGEȘ-GRADINITA
 • Localitatea Domnesti
 • Persoana de contact: Trăistaru Maria
 • Telefon: 0756825707
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: mariatraistaru
Localizare

Strada Neagoe Basarab, Domnești 117370, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.