• Elevi impactați: 30 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Şcoala Gimnazială Mircea cel Bătrân
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Sunt profesor, cu o experiență de 14 ani la catedră și am observat, de-a lungul acestor ani că, chiar dacă copiii cu CES (Cerințe Educative Speciale) au aceleași drepturi ca toți ceilalți, fiind integrați în învățământul de masă, totuși, ei, deși încearcă, nu reușesc mereu să facă față noilor provocări ce țin de digitalizare și tehnologie. Din păcate, cu toate eforturile pe care le depunem, sunt mai reținuți în sala de clasă atunci când vine vorba de folosirea tehnologiei.
Am conceput această alertă pentru a veni în sprijinul lor, ca să putem crea împreună un spațiu în care să poată lucra, alături Putem ajuta la îndeplinirea acestui țel prin dotarea spațiului cu o tablă interactivă, ca acesta https://prodidactica.ro/tabla-interactiva-87-evoboard-ib86rsnp-43-tehnologie-tactila-ir-10-puncte-de-atingere-p-11198.html.
Această tablă interactivă reprezintă o șansă în plus pentru ca ei să se simtă integrați și să capete încredere în puterile lor.

Demersuri realizate

Împreună cu conducerea școlii, a fost amenajat un spațiu primitor, în care să se desfășoare întâlnirile 1-1 cu profesorul itinerant, însă am mai avea nevoie de această tablă interactivă.
Acest spațiu ar ajuta la formarea unui mediu asemănător cu cel din sala de clasă, pentru a le da posibilitatea copiilor să se familiarizeze cu tehnologia.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Şcoala Gimnazială Mircea cel Bătrân
 • Localitatea Curtea De Arges
 • Persoana de contact: Monica Florina Dobra
 • Telefon: 0743885373
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: monica dobra
Localizare

Strada Banu Mărăcine, Curtea de Argeș, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 15/09/2022, CEZ Group , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 6.000 lei, exprimată prin Bunuri & Servicii.
  Școala Gimnazială Mircea cel Bătrân, Curtea de Argeș, are nevoie de o tablă interactivă pentru copiii cu CES
  Despre intervenție:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Arges sau din regiunea Muntenia.